Женските действия, които вбесяват мъжете

Горките те!

Женските действия, които вбесяват мъжете

Не само ние се дразним на мъжете, те също понякога се чувстват на ръба на възможностите си да ни изтърпят, защото правим дребни нeщица, които ние дори не осъзнаваме. За да се разбирате по-добре с противоположния пол, ние ще Ви дадем съвети за това кои неща ги дразнят и да ги намалите, за да не предизвиквате конфликти.

Споделянето на лични неща за него с приятелките Ви - Да, ние, жените много обичаме да си споделяме всякакви пикантерии за любимите ни мъже, като колко често го правим, какви са любимите ни пози, какво ни е казал той вчера, къде ни е погалил и всякакви излишни подробности, които побъркват мъжете. Мъжете са практични същества! Те говорят и споделят само толкова, колкто е необходимо. Нито дума повече! Ето защо не им е хич приятно, че и други хора, освен Вас двамата, знаят за интимния Ви живот.

Вашите селфита - Погрешно се смята, че мъжете търсят точно такива жени - които по цял ден се снимат и качват селфитата си в Instagram или Facebook! Е, не ги обичат. Даже напротив. Супер много им се дразнят и не одобяват, когато приятелката им прави така, защото, съгласете се, това си е избиване на комплекси.

Агресивните жестове - Понякога, когато избухнем, жестовете ни стават по-груби към тях. За тях това е недопустимо, защото в тяхното съзнание ние сме дами, нежни и раними същества, и винаги трябва да се сържим като такива. Точка.

Изпитващи въпроси - Мъжете не обичат да се чувстват като ученици с една жена. Още повече, когато тази коварна женица се стреми чрез въпросите си да узнае някакви тайни неща, които мъжът иска да остави само за себе си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay