Защо всички мразят зодия Скорпион?

Защо всички мразят зодия Скорпион?

Както неведнъж сме казвали, Скорпионът се счита за черната овца на зодиака. Не можем да спорим, всички сме си патили от представител на този знак. Някои от тях са твърде обсебващи, а други сякаш са готови да прочетат душите ни със своя съзерцателен поглед.

И въпреки, че си имат добри страни, днес ще разгледаме точно онези дразнещи качества, които ни карат да извърнем глави, стане ли дума за Скорпион. А кои са те?

Манипулативни и контролиращи

Скорпионите са известни с ината си. Те обожават да правят нещата по собствен начин. И в повечето случаи са прави! Ако Скорпион иска да поеме контрола, нека го направи.

Мнооого ревниви

Да, той ще проверява кой харесва снимките ви в мрежата и ще следи изкъсо къде ходите. Но не можем да ги виним. Правят го, защото много им пука.

Могат да бъдат студени

Вярно е, че понякога изглеждат плашещи, но всъщност са просто срамежливи! Отвътре са чисти души, но заради управляващата им планета, Марс (планетата на войната), могат да бъдат малко страшни. След като прекарате известно време със Скорпион и спечелите доверието му, ще видите съвсем другата му страна.

Злопаметни са

Скорпионите таят злоба, но това не непременно лошо. Те могат и да прощават, но никога не забравят. И да бъдем честни, това им служи добре в живота. Ако не искате един Скорпион да ви се сърди, не му пресичайте пътя!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay