Защо да избягвате секса под душа

Защо да избягвате секса под душа

Идеята за секс под душа изглежда много вълнуваща, но ще се изненадате да знаете, че в крайна сметка това може да е наистина лоша идея. Дори ако филмите показват бляскав секс под душа, случването му в реалния живот може да бъде наистина трудно, дори за авантюристична двойка. 

Не винаги е горещо и страстно, но доста несръчно и напрегнато. По-лошото е, че и двамата не можете наистина да се насладите на времето, без да се налага да поддържате топлината на водната струя под контрол. И така, предлагаме ви няколко причини да изключите секса под душа от нещата, които искате да опитате.

Можете да паднеш

Хлъзгавият и мокър под ще бъде пречка, тъй като е трудно да се поддържа стабилна стойка по време на секс. А и продуктите, които са в банята, като шампоан, балсам, сапун, могат да направят ситуацията доста по-опасна, отколкото вълнуваща.

Височината има значение

Ако разликата във височината между вас и вашия партньор е доста забележима, борбата за секс под душа ще бъде реална. Не само изпълнението на различни секс позиции ще бъде трудно, но целуването дори може да бъде борба, докато душът се извисява, пръскайки вода над главите ви. Вдигането на по-ниския партньор може да е опция, но с огромен риск.

Липсва влага

Може би си мислите, че водата може да свърши работа като лубрикант, но всъщност грешите. Нищо не изсъхва по-бързо от водата. По време на полов акт под душа, интимните ви части могат да изсъхнат, което прави секса изключително неудобен и за вас, и за партньора ви.

Оралният секс не е опция

С вода по целия ви от душа е почти невъзможно да направите орална любов на партньора си. Първо, седенето на колене върху студените плочки на банята е болезнено и след това водата от душа да ви пръска постоянно в лицето, без да имате възможност да си поемете въздух.

Винаги има "допълнителен сапун"

По време на секс под душа ще има сапун на места, които определено не искате. Въпреки че е секси да мислите за това как партньорът ви търка гърба, моментът може да стане доста болезнен, ако той не прецени силата си. Драсканията и горещата вода могат да ви причинят доста болка.

Променяйте позициите от време на време

Освен ако нямате супер изискана душ кабина, където водата пръска от различни страни, сексът под душа може да е объркващ за двойките. Ако душът е над вас, то под него може да бъде само един човек и по този начин на другия винаги ще му е студено. Затова трябва да променяте позициите си често, което не е секси, а доста неудобно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay