Защо той не иска да почива заедно с мен през лятото?

Лошо ли е това?

Защо той не иска да почива заедно с мен през лятото?

Пролет е ! Скоро ще дойде и лятото- най-хубавият сезон! И всички започват да си правят планове къде ще ходят лятото на почивка. Прието е двойките да почиват заедно, за да могат да се насладят на тези почивни дни заедно и да релаксират двамата. Какво да правим, обаче, ако той иска да почива с приятели? Трябва ли това моментално да ни обижда?

В крайна сметка, досега той не ви е познавал и е прекарвал почините си дни с приятели и познати. Може би не иска да къса връзката си с тях, а и знае какви яки купони стават и не иска да ги изпуска. ако си имат свои си шеги и теми на разговор, то може би си мисли, че на вас ще ви е скучно и затова предпочита да не ви взима. 

Знаете, че няма по-добра от мъжката компания. Ние, жените, имаме други виждания за света, а мъжете избиват всичко на шеги и закачки. Затова понякога жената остава недооценена в една такава компания.

Разбира се, винаги остава съмнението, че може да има друга, но така или иначе с времето ще стане ясно, а и само той губи, ако е така. 

Така че се успокойте и не му дръжте сметка. 

Всъщност, почивка отделно е една добра идея-  вие с приятелки, той с приятел. вие се забавлявате по един начин, той по друг и след седмица ще си липсвате толкова много, че прегръдките, целувките и сексът ще бъдат още по-хубави.

Пространството в една връзка е много важно, за да се развива тя. Ако той е решил да бъде с приятели, нека бъде. Това не означава, че не иска  да бъде с вас, а че иска малко отдих и пространство, в което няма нищо лошо.

Бъдете толерантни към желанията му и не бързайте да се цупите. Това може само да сплоти връзката ви!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay