Интимната буква

Неговите инициали върху вашетo тяло

Интимната буква

Ако от заглавието сте си помислили, че това е поредната географска карта за откриване на G-точката, не се превъзбуждайте. Няма да обсъждаме нея. Пак ще си говорим по женски, но за прически. Само че не на главата, а именно в близост до въпросната точка.

Миналата седмица ви споменахме, че косъмчетата в дамската интимна зона се завръщат на мода. Само че не под формата на диви храсти, както едно време, а в амплоато си на грижливо подкастрени такива. Разбира се знаем, че в по-голямата си част българките са твърдо "за" пълното обезкосмяване. Самите ние гледаме леко скептично на възможността да си отглеждаме прическа под бельото. Що се отнася до силните ни половинки обаче, изобщо не сме толкова сигурни. 

Да, много от тях може би ще се озадачат, ако се сблъскат с косми още при първото си посещение "там долу". Може и да го възприемат като знак, че не се поддържаме достатъчно. Затова, ако въобще ви е грижа за тяхното мнение, по-добре не рискувайте в самото начало.

С напредването на връзката обаче, нещата се променят. Трябва разнообразие, отключват се разни по-пикантни идейки, заключват се белезници и така нататък. В тези периоди партньорът ви ще се качва на седмото небе при всяка проява от ваша страна, с която му показвате, че се опитвате да измислите нови неща за освежаване на стария сексуален живот. Оформянето на специална интимна прическа говори точно за такава еротична загриженост. А и огромна част от мъжете моментално ще се възбудят при вида на фризурата.

"Че какво ме интересува? Това са си моите косми и ще си правя с тях каквото поискам!" - биха казали някои дами. Ваши са, разбира се. Никой не спори. Но защо да не направите изненада на вашето момче с вашите косми? Следната сделка ни се струва уместна: прическата на главата трябва да си я харесваме най-вече ние, за да се чувстваме уверени, когато ни гледат хората; но ако територията на "долната" фризура е запазена само за партньора ни, можем да направим компромис и да се съобразим на първо място с неговите предпочитания.

Как да ги разгадаете? Обикновено препоръчваме открития разговор в една връзка, особено що се отнася до най-интимните ѝ аспекти. Но в този случай провеждането на дискусия ще развали изненадата. Все пак не се надяваме да внасяме ранообразие по сценарий, нали така? Ето защо ви препоръчваме използването на една женска хитринка, която ще ви помогне да разузнаете възможно най-безболезнено "противниковите" позиции. И да излезете "мокри" от ситуацията, но само в хубавия смисъл на думата.

И така, буквата, която ще се учим да изписваме, не е G като на "грандиозната точка". Вместо това ще представлява първия символ от името на щастливия ви избраник. Само дано не се казва Явор или Филип, например, че тогава ще ви трябват по-сериозни калиграфски умения. Но пък винаги можете да използвате латинското съответствие на буквата, ако то е с по-изправени чертички и по-лесно за изписване от варианта в нашата кирилица.

Идеята на "интимната буква" е, че никой мъж няма да се разсърди, щом види дори част от "заглавието" си, гравирано върху тялото на любимата. Камо ли пък в зоната, към която изпитва най-ревностно собственическо чувство. Нали разбирате - приемат го като нещо, подобно на жиг. Но това не значи да им се сърдим. По-добре да им угодим, стига да е в разумна степен. Пък и в случай на недоволство заради пощадения живот на "срамните" косми, буквата от името най-лесно ще я представите като еднократна шегичка.

За целта можете да използвате няколко подхода в домашни условия. Най-лесният от тях изисква само пинсета, но и много търпение. Нерви. Защото доста ще се озорите, докато дърпате един по един космите от целия триъгълник. При това - в определена форма. 

Другият вариант е депилатоарът, стига кремчето да не попада сред заклеймените от личната ви "космология" продукти. С този избор ще минете доста по-мързеливо. Просто си изрежете шаблон от подходящ материал и го намажете от долната страна с вазелин - така няма да се налага да го притискате към кожата през цялото време, докато убиецът на заобикалящите косми си свърши работата.

Ако смятате, че специалното фризиране няма да се осъществи само веднъж, можете да потърсите и "тежката артилерия" - електрическа самобръсначка с тример за оформяне на мустаци. Той е по-тесен от обикновената самобръсначка и няма да ви е трудно да изографисате желания символ.

Разбира се, винаги съществува възможността просто да отидете на фотоепилация или кола маска и да се оставите в ръцете на търпеливата козметичка. Само така можем да постигнем наистина сложни и ефектни прически, освен ако самите ние не сме се родили факири. Но тъй като освен на умения, може да имаме недостиг и на пари, решението с буквичката е чудесно. Поне за начало.

Пък щом се убедите, че двамата с любимия ги харесвате, вече можете да тръгнете и по козметички с конкретната цел. Или да експериментирате сами с различни фигурки. Най-популярните са: сърца (малко лигаво), пеперудки (може да стане красиво, но не е сигурно), звездички или стрелка, сочеща надолу. Като че ли мъжете се възбуждат най-много от идеята на последната, освен от собствените си инициали. Които за съжаление не са добър вариант, ако се не се намирате в моногамни отношения с един-единствен партньор.

Желаем ви приятни занимания в сферата на "интимното градинарство"! 

25 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



23
Не е посочен 08.08.2012|08:31
Ето някои татуировки на интимни части на фолкпевиците ни - http://ow.ly/cOywe
22
Не е посочен 02.08.2012|17:39
Не рискувайте да изненадате неприятно момчето още първият път!Доста сме ги поразглезили,така че е много вероятно да ви помислят за нечистоплътна,занемарена или кой знае още каква
21
Не е посочен 02.08.2012|10:41
Pussy art :) Ново течение, което си има своя философия и според някои дори може да прикрие някои недостатъци във фигурата.
20
Не е посочен 02.08.2012|08:39
Да, много умно и ще си го нося там цял живот, това ме обрича да си търся партньори единствено с тази буква, не, благодаря.А относно прическите там долу съм скептично настроена, а и не бих дала купища пари на козметик, за да си направя подобна щуротия.Другото е, че повечето мъже харесват гладко избръснатата кожа, а не прически.
19
Не е посочен 01.08.2012|18:31
Според мен не е особено проява на добър вкус. Виж ако една дама има смелост наистина да се "дамгоса" там долу с буквичката на любимия под формата на татус обаче наистина може да предизвика бурни реакции и особено задоволство.
18
Не е посочен 01.08.2012|16:48
И на мен не ми харесва идеята за подобен род прически. Мъжете харесват пълна епилация, това няма да ги зарадва особено
17
Не е посочен 01.08.2012|16:46
Не мисля че такова "разнообразие" ще повлияе положително на връзката.
16
Не е посочен 01.08.2012|15:48
Вие сте луди:) Много весела статия;) И дава идеи;)
15
Не е посочен 01.08.2012|12:31
Нещо не ме спечелихте за тази идея.... да не кажа, че ми е леко отблъскваща. А съм сигурна, че и приятелят ми няма да е във възторг.
14
Не е посочен 01.08.2012|11:15
ех , това мило май много го глезиш , само да не свиква ,че и друго ше иска от теб :Д
13
Не е посочен 01.08.2012|11:14
явно някои жени имат голямо въображение ;д
12
Не е посочен 01.08.2012|11:13
хахахахахахах ГОРОВО много се смях! Как го измисли само! :D:D:D:D:D::D
11
Не е посочен 01.08.2012|11:04
Много готина идея! бих си направила нешо такова! Знам, че милото ще се изкефи много!
10
Не е посочен 01.08.2012|11:02
някои я предпочитат на голо , други на полуголо , други на горово :Д
9
Не е посочен 01.08.2012|10:58
Аз махам всичко до дъно! не ми трябват! изнервят ме само! по-добре да няма никакви косми!
8
Не е посочен 01.08.2012|10:53
аз не си падам по такива прически - смешни са ми , плюс това голям процент от мъжете предпочитат чист триъгълник :)
7
Не е посочен 01.08.2012|10:51
Определено ще е много яко! Супер изненада и погъделичкване на мъжкото его!
6
Не е посочен 01.08.2012|10:48
Още снимки с момичето от снимката (+18) - http://tinyurl.com/Novost-Movie583
5
Не е посочен 01.08.2012|10:42
така е, но трябв ада изчакаш доста, че да се насъбере достатъчно материал за да го оформиш!
4
Не е посочен 01.08.2012|10:36
"Че какво ме интересува? Това са си моите косми и ще си правя с тях каквото поискам! :Д . .... това направо ме разби
3
Не е посочен 01.08.2012|09:50
Ако ще правя подобно нещо, предпочитам да го напиша с фулмастер примерно, но и това ми се струва малко глупаво. Най-добре или нищо или пътечка!
2
Не е посочен 01.08.2012|09:45
Да си направиш интимна прическа във формата на първата буква от името на гаджето/мъжа/приятеля си..?? Мда, добре звучи. Доста провокативно:)
1
Не е посочен 01.08.2012|09:42
не мисля,че е подходящо,има стотици други неща,с които мога да го изненадам приятно,а и за мен интимните прически не са никак хигиенични!предпочитам да няма никакви косми там долу
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay