Как влияе на връзката ви появата на така желаното бебе?

Обърнете внимание на промените и не се страхувайте от тях

Как влияе на връзката ви появата на така желаното бебе?

Всяка връзка минава през различни етапи с течение на годините, но най-важното е отношенията с партньора ви винаги да бъдат честни и открити. Не задържайте емоциите в себе си и ако чувствате някаква промяна, която не се отразява добре на отношенията ви, споделете с половинката си.

Един от най-важните и интересни етапи, които със сигурност се отразяват на всяка двойка, е появата на нов член в семейството - така желаното бебче. Нещата се променят коренно, защото липсата на сън в продължение на месеци, а дори и години, се оказва проблем и дори най-силните връзки трудно устояват на този тип напрежение.

Подготвили сме ви 7 съвета от психолози, с които можете да спасите връзката си и да преминете заедно през трудния период на израстване на малкия си наследник.

1. Говорете за трудностите, които ви предстоят, преди самото раждане
Според психолози двойките, които са подготвени чисто психически за изпитанията, през които ще преминат, се справят по-лесно, когато моментът настъпи. Така ще бъдете подготвени да се усмихнете, когато първата ви мисъл ще бъде да започнете да крещите на партньора до себе си за най-малкото нещо.

Всички съвети как да спасите връзката си през първите години от появата на детето, разберете във fitwell.bg!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay