Как да достигнете до множество оргазми

Как да достигнете до множество оргазми

Достигането до оргазъм може да бъде достатъчно трудно да се случи един път по време на секс, камо ли два пъти или пък три? Идеята за множество оргазми може да звучи като тотален мит, но всъщност е реална и възможно. Да, дори и за вас.

Жените са анатомично програмирани за множество оргазми, благодарение на малкото, но великолепно нещо, наречено клитор. За разлика от мъжете, когато жените имат оргазми не им е нужно физиологично време, за да "презаредят" отново. Това прекъсване при тях се случва, за да могат мъжете да натрупат повече сперматозоиди, най-просто казано.

Разбира се, клиторът не е единствената част от дамското тяло, която, когато се стимулира, води до кулминация, но е най-често срещаният източник на такъв. Клиторът има три до четири пъти повече нервни окончания от главичката на пениса. Другият голям играч в женския финал е мозъкът. Колкото и да не вярвате, всичко се случва в главата ви. И ако оргазмът се случи веднъж или два пъти, през 30 секунди или 30 минути това има несъмнено много предимства за тялото ви.

Ето няколко съвета как да достигнете до множество оргазми:

Фокусирайте се върху желанието. Най-важното е да имате настроение за секс. Желанието се случва в съзнанието на жените, това е когато искаме да искаме. От друга страна, възбудата е физиологичното усещане, което следва – вагинално изтръпване и/ли овлажняване, които подготвят тялото ви за секс. Така че разберете както ви възбужда – вана с балончета, мръсни приказки, порно? И отделете толкова време, колкото ви е необходимо, докато не сте готови за следващата част.

Изследвайте тялото си. Това е следващата стъпка, след като вече сте развълнували тялото си. Няма начин да кажете или покажете на партньора си какво искате, без първо да знаете какво искате, така че мастурбацията е ключова. Експериментирайте, докато не усетите какво ви разпалва.

– Заложете на предиграта. Знаете ли, че са необходими на повечето жени поне 20 минути, за да достигнат до първия си оргазъм? Не само тялото ви се нуждае от време, за да се подготви за секс, а и умът се нуждае от време, за да се настрои.

Ползвайте лубрикант, ако е необходимо. Без него сексът би бил неудобен или направо болезнен. Ако имате нужда от допълнителна влага, не се срамувайте да се подготвите предварително.

Концентрирайте се върху усещанията. Изключително трудно е, ако не и невъзможно, да достигнете кулминация, когато не забелязвате колко страхотни неща се случват в тялото ви. За да направите това обаче, трябва да сте в настоящия момент, което всъщност се оказва предизвикателство. Съсредоточете се върху всяко вдишване и издишване. Погледнете къде партньорът ви докосва, след което затворете очи и почувствайте докосването. Опитайте се да изолирате всички странични мисли.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay