Какво говорят ръцете ви за любовния ви живот

Ще разберете много интересни неща

Какво говорят ръцете ви за любовния ви живот

Ръцете на човек могат да дадат много информация за любовния му живот. Те няма да излъжат и ще дадат по-достоверна информация, отколкото самия човек.

На дланите ни се намира линията на любовта и ние ще ви представим възможните варианти за това какво означава. Поставете дланите си една до друга, изберете модела, който е най-близък до вашия случай и прочетете какво означава. Също така можете да разгледате и дланите на партньора си...

1. Линиите са на едно ниво

Какво говорят ръцете ви за любовния ви живот

2. Линията на лявата ръка е по-надолу

Какво говорят ръцете ви за любовния ви живот

3. Линията на лявата ръка е по-нагоре

Какво говорят ръцете ви за любовния ви живот

1. Ако линиите на любовта на вашия партньор са на едно ниво, имате късмет. Той има сериозни намерения и предпочита сериозните отношения. Тези хора са рационални и не харесват резките промени в живота. Тези хора са разумни, с мек характер и уважават мнението на другите.

2. Този човек предпочита да има по-възрастен партньор и е много по-мъдър, отколкото се очаква за годините му. Човекът с такива линии е добър в любовта, романтичен и независим от социалните правила. Той винаги се вслушва в шестото си чувство, а то рядко е грешно.

3. Този човек не бърза да има сериозна връзка и не смята, че любовта е неговата причина за щастие. Но когато най-сетне реши да избере човек, с когото да прекара живота си, това ще бъде по-млад човек или такъв от друга националност. Тези хора обичат с очите си и са уверени в себе си. Те са целенасочени и независими и лесно преодоляват трудности.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!
1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay