Какво казват пръстовите отпечатъци за любовта ви?

Ще ви отнеме само минутка да проверите

Какво казват пръстовите отпечатъци за любовта ви?

Казват, че линиите на ръката и формата на пръстовите отпечатъци съдържат подробна информация за характера и съдбата на човек. Разчитането им обаче е сложна задача, за която е измислена цяла "наука". За щастие, този бърз и забавен тест ще ви даде отговори, без да отнема време и усилия.

Смята се, че проучването е проведено от японски инженер, който събрал чрез интернет пръстовите отпечатъци на хора от цял свят. Ентусиастът изследвал наличните отпечатъци и установил, че те определено имат връзка с личността и особено много с отношението ѝ към любовта.

Японецът свел различните видове отпечатъци до 8 основни групи. Погледнете отблизо показалеца на дясната си ръка (или дясната ръка на любимия). На коя от показаните схеми приличат най-много "плетениците", които виждате?

Какво казват пръстовите отпечатъци за любовта ви?
A. Вие сте наистина верни на половинката си. Отнасяте се мило и нежно, единственият ви кусур е, че не показвате кой знае какъв ентусиазъм.

В. Дори да имате стабилна връзка, съвсем не е изключено в живота ви да се появи нов обект на любовния ви интерес. Просто обичате чувството за "нещо свежо".

С. Когато сте във връзка, винаги заемате пасивна позиция. Чакате партньора си да взима важните решения и сте склонни да го поставяте на пиедестал.

D. Дълго време изучавате характера на любимия. Ако се убедите, че не си пасвате с него, ще прекратите отношенията, но трудно ще го забравите и ще съберете сили да продължите напред.

Е. Вие сте подчертано романтична натура. Когато се влюбите, мислите ви се изпълват с фантазии и до голяма степен нереалистични очаквания за новата връзка.

F. Любовта не ви заслепява, не пречи на трезвата ви преценка. Предпочитате да не прекарвате цялото време с партньора си, уморявате се от емоционалните му изблици. Това обаче не означава, че не търсите сериозни отношения, които се надявате да продължат цял живот.

G. Тръпнете в очакване на завладяваща романтична връзка, но не умеете да изразявате чувствата си добре. Поради тази причина сте пропуснали някои наистина чудесни възможности.

Н. Ако отпечатъците ви не попадат в никоя от показаните групи, вероятно този резултат важи и за вас. Имате няколко провалени връзки зад гърба си. Причината е, че се съсредоточавате основно върху собствените си желания, чувства и подозрения, не успявате да погледнете през очите на другия.

Ако искате да четете още интересни тестове и хороскопи при нас, можете да се присъедините към страницата на Jenite във Facebook!  

6 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.06.2014|14:22
Аз от къде да знам какви са ми отпечатъците ? :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay