Какво наистина искат да правят мъжете на Свети Валентин?

Желанията им малко се различават от нашите

Какво наистина искат да правят мъжете на Свети Валентин?

Съвсем скоро е 14 февруари. Цветя, подаръци, целувки, романтични изненади, легло, обсипано в рози, голямо плюшено мече и огромен букет.. да, такива са нашите представи, дами. Но мъжете си представят малко по-различно този ден. Питали ли сте се какво наистина искат мъжете на 14 февруари? Е, ние ще Ви кажем.

Да правят секс

Нали е по-специален и празничен ден.. Това за мъжете автоматично значи секс! Те обичат да правят любов по всяко време.

Да отидат на ресторант, за да .. ядат!

Да, ако ние, жените, влачим половинките си в ресторант вечерта на най-влюбения ден, защото искаме романтична вечеря, то мъжете искат просто да се хранят. Все пак през стомаха им минава това велико чувство Любовта.

Да получат шоколад

Нали такава е традицията.. нещо сладичко, защото половинката е толкова сладка, колкото шоколадът. Е, мъжете не вярват в тези лигави неща, но пък за сметка на това много обичат шоколад. А и той повдига нивото на тестостерон, а това ги кара да искат още повече секс (виж желание 1!)

Да играят на видео-игра

За да е празничен един ден, всеки трябва да прави това, което му харесва. А мъжете обичат игрите.. така че не разбират защо да не играят на 14 февруари?

Да пият шампанско или вино

Да, и ние жените искаме една чаша вино.. да, така е много романтично. Мъжете, обаче, искат цялата бутилка, за да не им приседне пържолата, ако е много суха. (тук се връщаме на частта с вечерята.)

Да имат почивен ден

Ако 14 февруари е толкова важен, то нека го направят неработен! Така мъжът ще може цял ден да се излежава и да си и почива, за да има сили за изненадите, които неговата любима му е приготвила вечерта. (А те със сигурност са много).

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay