Какво трябва да бъде обещанието Ви за 2018г. според зодията?

Ако ви липсва вдъхновение за новогодишното обещание, вижте какво казва зодията ви

Какво трябва да бъде обещанието Ви за 2018г. според зодията?

Изберете новогодишното си обещание, според зодиакалния си знак. Ако смятате, че зодиакалния ви знак напълно ви описва, то това новогодишно обещание ще ви заведе до една щастлива и успешна 2018 година!

Овен

През тази година, жените Овни трябва да се съсредоточат върху управляването на времето правилно. С всички приключения и дейности, изискващи енергия, е лесно да пропилеете времето си или да закъснявате постоянно. Поставете си за цел винаги да носите часовник и да настройвате аларми, за да не закъснявате и да не забравяте нищо. Ще се чувствате по-надеждни и уверени

Телец

Телците трябва да си обещаят да се грижат за себе си повече. Вие винаги сте притеснени и загрижени за другите, но е време да отделите малко внимание на себе си. Отделяйте повече време за медитация, йога и релакс.

Близнаци

Вие сте много социални, но това понякога означава, че се отдалечавате от най-близките си хора. Тази година се фокусирайте върху отношенията си с близките и си обещайте да им отделяте повече от времето си. Планирайте специални вечери и почивки, заедно с тях.

Рак

Раците са много емоционални същества и понякога емоциите им замъгляват преценката. Обещайте си да контролирате чувствата си повече. Опитвайте се да мислите трезво, без значение дали сте тъжни, весели, въодушевени или отчаяни.

Лъв

Вие сте креативни и ентусиазирани, затова се нуждаете от голяма цел за 2018г. Предлагаме ви предизвикателство- четете колкото можете повече книги. Също така, може да се занимавате с всякакви творчески дейности.

Дева

Деви, вие работите толкова усърдно през цялата година. За 2018 си обещайте да намерите баланса между работата и личния живот. Спрете да работите до късно всяка вечер и отделете малко време за хобитата си и за близките си.

Везни

Социални и общителни, на Везните не им остава много време да прекарват вкъщи. Отделяйте повече време през следващата година да бъдете вкъщи, да подреждате вещите си, да почиствате дома си. Ще се чувствате много продуктивни и ще се отървете от този хаос.

Скорпион

Жените Скорпиони знаят как да властват и да правят нещата интересни. Това са идеални качества за разширяване на вашите кулинарни умения. Пробвайте нови рецепти или се запишете на курсове. Имате потенциала да бъдете добри готвачи.

Стрелец

Фокусирайте се върху любовния си живот и връзките си. Независимо дали имате сериозна връзка или сте сами, направете връзката приоритет. Позволете на сърцето си да обича.

Козирог

Амбицираните и организирани Козирози трябва да отделят малко време от натоварения си график за забавления. Направете всичките 12 месеца един голям празник. Ходете на партита, организирайте събирания и се наслаждавайте на живота.

Водолей

Жените Водолеи са известни с това, че са добри приятели. Това е страхотно, но през следващата година си обещайте да отделяте малко време само за себе си. Например веднъж в месеца оставайте вкъщи насаме със себе си.

Риби

Креативни Риби, през следващата година планирайте мечтаното пътешествие. Вие сте пълни с идеи и имате голямо въображение, така че насочете тази енергия към организирането на пътуването. Сбъднете мечтата си най-накрая.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay