Когато чувствата си отидат

Той май не ви обича вече?

Когато чувствата си отидат

Ако напоследък нещата между вас и приятеля ви не вървят, може би е хубаво да се огледате за знаци, които да сочат дали той не иска да се разделите.

 

Истината е, че мъжете не са известни с желанието си да инициират и да водят подобни разговори и именно поради тази причина, вие ще трябва да се превърнете в детектив-гадател, ако ви направи впечатление, че нещо не е наред.

 

Проблемът е, че тъй като те не са много словоохотливи, особено когато искат раздяла – когато и както и да го кажат, за вас ще бъде пълен шок.

 

Експерти казват обаче, че все пак мъжете ни подхвърлят определени следи и улики, когато не изпитват същото към нас вече:

 

Ако работи прекалено много: когато връзката не върви никак добре, мъжете имат склонност да работят повече, за да компенсират. Това дава стимул на егото им. Освен това, ако има нужда от пространство – работата е едно от малкото места, на които вие със сигурност няма да се появите.

 

Ако спре да ви кани да излизате с него и приятелите му: когато в началото сте станали двойка, той е искал приятелите му да ви познават и харесват. Но ако вече си мисли, че не ви е било писано, ще започне да излиза все по-често на събирания "по мъжки" - без вас, за да може да подготви приятелите си за бъдещата раздяла и да има цялата им подкрепа за себе си. 

 

Ако го чувствате далечен: забелязвате ли, че напоследък говорите само за неща като времето и новините? Тези теми на са интимни и са знак, че може би той нарочно се дистанцира от вас, за да направи раздялата по-лесна и да прекъсне плавно връзката с вас. 

 

 

Език на тялото: да речем, че гледате филм на дивана у тях – тялото му е насочено в противоположна на вас посока, което в някои случаи може да не значи нищо, но в някои по-конкретни значи, че той подсъзнателно ви изпраща съобщение, че не ви чувства близки и интимни. Един мъж, който умира за вас, няма да може да си свали ръцете от тялото ви.

 

 

Няма вече съобщения?: обикновено мъжете пишат съобщения продиктувани от импулс или инстинкт – каквото почувстват, когато го почувстват. Когато това спре, значи че той вече не изпитва нуждата да ви изпраща милите, дребни съобщения като например да каже "лека нощ" или да ви напомни, че мисли за вас.

 

Публично непознати: когато ви целува или ви държи ръката пред хора, той казва на света, че сте заедно – което няма да прави, ако обмисля скоро... да не сте заедно. Без значение дали ще действа или не – той подсъзнателно демонстрира на потенциални бъдещи приятелки, че между вас не върви и скоро ще приключи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay