Кои са най-големите “добряци” в зодиака?

Разберете с кои зодии се излиза най-лесно "на глава"

Кои са най-големите “добряци” в зодиака?

"Във вътрешния свят на човека, добротата е слънцето." е казал великият писател Виктор Юго. И ние сме напълно съгласни с него, макар да сме наясно, че у всеки човек се крие и по едно опашато дяволче, което само чака повод да се покаже.

След като ви показахме кои са най-големите "проклетници” в зодиака, време е да обърнем внимание и на най-големите "добряци”.

Ето и с кои зодии най-лесно се "излиза на глава”...

Риби
Този знак е истинско олицетворение на думата "емоционалност”. Тъй като са безкрайно раними и чувствителни, Рибите винаги се опитват да търсят хармония, дори там, където няма никаква причина да съществува.

Разбира се, това си има и лоша страна. Представителите на този зодиакален знак много често живеят в техния си измислен и пълен с благородство свят, като остават откъснати от реалния такъв.

И все пак, това е зодията, която най-настървено се опитва да запази добрия тон и хармоничните отношения между хората, дори това да им коства вътрешния мир.

Везни
Вечно любезният и ведър характер на тази зодия понякога крие безпокойствата и вътрешните бури, които преживява.

Везните никак не обичат да разочароват и ядосват своите събеседници, приятели или роднини. Точно затова, ако се стигне до някакъв сблъсък на интереси, тези добродушни създания ще предпочетат да избягат, а в най-лошия случай да лавират умело, за да си спестят недоразуменията.

Силно развитото им чувство за справедливост ги подтиква цял живот да се стремят към благородни постъпки и състрадание.

Рак
Подобно на Рибите, този воден знак е изтъкан от емоции и чувства. От целия зодиак Раците  имат най-силно развит копнеж към домашния уют, спокойствието и хармонията.

Всъщност, целият свят на грижовните Раци се върти около семейството. Те са готови на всякакви жертви в името на хората, които обичат.

Тъй като са доста ориентирани към духовното, те вярват в доброто, което се крие у всеки човек, което ги прави и безкрайно милосърдни.

За още интересни хороскопи, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

167 15
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay