Лични истории: Как срещнах любовта?

За най-великото чувство

Лични истории: Как срещнах любовта?

Всички цял живот сме в преследване на любовта. А когато я срещнем.. този момент остава траен отпечатък в нашето съзнание. Сигурни сме, че, ако Ви попитаме, и Вие ще се усмихнете, ще се замечтаете и с трепет в гласа ще разкажете завладяващата си история. Ние ще Ви покажем няколко прекрасни и затрогващи истории на жени, намерили истинската любов.

Флор

Беше 6 часа сутринта и бяхме с приятелката ми на буклевард Шанз-Елизе след дълга нощ, изпълнена с много танци и смях. Влязохме в хлебарницата да хапнем и там видяхме две момчета. Хапнахме и след това си пожелахме лека нощ и аз поех пътя към вкъщи с метрото. В него в дъното на вагона видях същите две момчета от хлебарницата. Единият (брюнет, усмихнат и с големи зелени очи) ми направи знак да се присъединя към тях. Помислих, че нямам какво да губя и отидох. Това беше най-доброто решение в живота ми! Тримата прекарахме забавна и незабравима сутрин в едно кафене. Към 10 ч. сутринта ги оставих, за да се прибера вкъщи да поспя. Две седмици по-късно брюнетът ми се обади  да ме покани на вечеря. Тогава започна всичко между нас..

Аделин

Бях магистър вече и бях отчаяна, че не мога да си намеря стаж. Много дълго време мислех върху едно предложение, защото, ако го приемех, щеше да се наложи да напусна града си. Накрая се реших. Още на първата седмица от стажа един колега ме заговори. След дълго настояване от негова страна, приех да излезем.. и накрая се влюбих в него. Издъних се на стажа, но намерих любовта си.. заедно сме вече 3 години и половина и сме сгодени.

Мелани

Ние се познавахме много отдавна и всеки един изпитваше чувства към другия, но никой не си признаваше. Бяхме съседи. Една вечер, обаче, почувствахме много силна тръпка.. и той направи най-накрая така чаканата от мен крачка. Оттогава животът е страхотен!

Дафни

Намерихме се във Фейсбук. Всичко стана много бързо. Срещнахме се, говорихме си, смеехме се.. и не след дълго станахме двойка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay