Майки споделят за майчинския инстинкт

Какво представлява той

Майки споделят за майчинския инстинкт

Съществува ли изобщо майчински инстинкт? Всички говорят за него, но има ли такова нещо. И ако да, какво точно представлява, как се проявява и кога? На всички тези интересни и важни въпроси ще се опитаме да отговорим в статията. Вижте какво обясняват майките, които вече са родили.

Агнес, майка на 2-годишния Тристан

Не знам какво точно представлява майчинският иснтинкт. Първо преживях спонтанен аборт, който ме съсипа психически и физически. След това забременях отново с Тристан. Той беше много желано дете, но в момента, в който се появи, като че ли не г исках в началото и започнах да рева. След това всичко си дойде на мястото.

Соня, майка на 3-годишната Клео

В продължение на много години не исках да имам деца. Имах 10-годишна връзка и чак на десетата година се решихме да имаме дете.  в началото много исках да имам момче, но сега съм очарована от това да имам момиченце. С времето се научих да общувам с дъщеря си и да я разбирам, но не бих казал, че в началото съм имала някакъв майчински инстинкт.

Сара, майка на 3-годишната Лили

Винаги съм искала да имам дете и затова родих много рано - оше на 18. Винаги съм чувствала, че имам майчински инстинкт, за разлика от моята майка.

Стефани, майка на Габриел (7 години) и Люси (5 години)

Майчинският инстинкт е силна любов, която е по-силна от всичко друго. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay