Малки тънкости за успешна връзка

Някои неща, които никоя жена не трябва да пропуска

Малки тънкости за успешна връзка

 

Да, разбира се, че за да задържиш дълго мъж до себе си, е нужно да си преди всичко достоен и добър човек, с принципи, умение да изслушваш и да бъдеш опора, когато той има нужда. Но има и едни малки трикчета, които всяка опитна и по-хитра дама не пропуска да отбележи в записките си "неподозирани женски магийки за любов". Вижте как само няколко думички или жестове могат да го направят ваш завинаги.

1. Не забравяй, че мъжете са животни. Е, може би не всички и не точно в този първичен смисъл, но те всички в малка и по-голяма степен притежават онзи инстинкт да преследват и след това да се наслaждават на улова си. Не се притеснявайте да станете неговата "секси жертва". Бъдете неустоима. Бъдете истинска жена. Как? Не забравяйте малките украшения към бельото си, обувайте мрежести чорапи, а вкъщи уж случайно забравете да сложите сутиен, докато се занимавате с досадната домакинска работа. Ще се учудите как задълженията в кухнята ще станат в пъти по-приятни и... хм, страстни.

2. Може би ще ви прозвучи невероятно, но той иска от вас едно, единствено нещо: да бъдете жена. Ни повече, ни по-малко. За това не го лишавайте от това удоволствие и не скривайте нито добрите, нито лошите си страни. Как да направите това? Много лесно и на първо място, без притеснение. Просто бъдете себе си - веднъж умна, премерена и търпелива, веднъж първична, хаотична и нетолерантна. Той си умира да ви опитоми, само че още не знае, че именно невъзможността да го направи е това, което може да го задържи до вас цял един живот...

3. Сексът. Ако не на челната позиция, то той е сред първите три места на неговите приоритети. Ако се научите да го задоволявате добре в леглото, сте си осигурили мирен и хармоничен брак за цял живот. Така че, не приемайте ролята си на съпруга много насериозно и често бъдете негова любовница. И запомнете -  колкото повече, толкова по-добре.

4. Не по-малко важно от предишното правило: след, а защо не и преди секса - идва любовта. А коя е първата жена, дарила го с това чувство? Мама. Не се страхувайте да се държите майчински, защото няма мъж, който да не обича грижата, уюта и добрия събеседник отсреща. Разбира се, правете го умерено и запомнете - никога пред приятелите му.

5. Единственото по-лошо от липсата на любов е липсата на секс. Мъжете мразят еднообразието и обичат да бъдат изнендвани дори ако имат дългогодишна връзка и няколко деца. Съблазнявайте го навсякъде, но понякога се правете и на обидена, за да има за какво да се потруди. Ако не разбрирате съвета ни, справка: точка 2.

6. Не му забранявайте мъжките удоволствия. Ако иска да отиде в стриптийз-бар, кажете: „Добре, гълъбче, но може ли аз да й сваля сутиена?“

7. Много е важно той винаги да може да се почувства на 18, дори, когато е на 40. В този ред на мисли, колкото и да ви е трудно понякога, не му забранявайте мъжките удоволствия. Иска да отиде на бар с приятелите си или да гледа футбол 12 часа? Щом го прави щастлив, нека получи подкрепата ви. А как вие да се преборите с вътрешните си демони, а не дай си боже, и с ревността? Просто и лесно: ако той е човекът за вас, просто му имайте доверие. Това е.

8. Мислите си: той е мъж, мъжете не са чак толкова сложни за разгадаване. Затова няма нужда да се старая кой знае колко и да обръщам внимание на малките подробности. Голяма грешка, мили дами. Неслучайно гейшите са били най-ценената компания за мъжете още преди стотици години - предварителната игра, нежността, изтънчените обноски и специалното внимание са все неща, които ще поставят всеки мъж в краката ви. Така че, не го подценянвайте. Така той ще се почувства истински мъж, а вие - най-специалната жена.

15 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay