Монолози и диалози на секса

Мъжете са по питанките, жените – по напътствията

Монолози и диалози на секса

Повечето от нас обичат да бъдат оригинални и биха носили различни чорапи, без да им пука за чуждото мнение. Когато говорим за секс обаче, почти всички изпитваме жизненоважна нужда да чуем, че онова, което ни възбужда, е напълно нормално. Или че странностите на партньора ни са били забелязвани и при други мъже. Ето защо реших да разпитам приятели и познати относно звуците, думите, в някои случаи дори ораторските шедьоври, на които са се натъквали по време на секс. За да бъдем спокойни, че всичко в нас и партньорите ни си е наред.

Пъшкане. Възбуждащо и необходимо. Важното е да не преглъщаме нищо и да позволяваме на гърлото да издаде всички онези звуци, които тялото ни желае. Независимо дали са тихи, колкото да ги чуят само стените, или ще се превърнат в хапче против сън за съседите. Всичко, което тялото ви желае. Само недейте да преигравате. Сексът е живот, истина и в никакъв случай не трябва да се превръща във фарс.

Шепот. Без значение какъв точно ще бъде прошепнатият текст, повечето хора обожават възбуждащата игра между устните, дъха и ухото.

Монолози и диалози. Порно филмите. Колкото и на някои дами да не им се харесва неприличното съдържание, добре е да имаме предвид, че репликите в стандартните порно филми не са попаднали там по някаква нелепа случайност. Това действително са нещата, които повечето мъже биха се зарадвали да чуят по време на секс. Най-общо казано, сценарият е следният: мъжете са по питанките, жените – по напътствията. Например. Той: "Искаш ли да ти еди-какво-си?" (с уточняване на конкретно място). Жената пък казва: "Направи еди-какво-си!" (повечето избягват да споменават анатомичните думички). Надявам се все по-малко жени да си въобразяват, че вървят с инструкции за употреба. Нека не изискваме от мъжете свръхестествени познания относно личните ни сексуални предпочитания!

Друг често срещан вариант в еротичните разговори е единият или двамата участници да издигат на пиедестал мъжката сексуална мощ: "Ще те скъсам!" - "Ще ме скъсаш!"

Грубости и обиди. Голяма част от мъжете признаха, че наистина ги възбужда да говорят на партньорката си като на проститутка. И че не влагат нищо обидно в това. Разбира се, ако не ни идва отвътре да се държим като уличници, няма нужда да се напрягаме. Всъщност, когато партньорът говори по време на секс, това не означава, че държи да му отговаряме. Просто не трябва да му се сърдим за всяка изтърсена мръсотийка. Ако сме доказали своята порядъчност в обществото, не би трябвало да се обиждаме от по-разкрепостения образ в леглото. Нали?

Ролевите игри. Там нещата са ясни – диалогът е оригинален, възбуждащ и на ниво. За да се справим добре с изкуството на ролите в секса, имаме нужда от известна доза артистичност. И със сигурност – да се чувстваме достатъчно отпуснати с дадения партньор.

Говорене на английски? Няколко мъже разказаха, че са оставали доста озадачени, когато партньорката им е започвала не само да използва стандартните реплики от порно филмите, но и да ги изговаря в оригинал. Без да превежда. Ще подчертая – няколко мъже разказаха, не само един. Следователно, и това е нормално. Ако ви се говори на английски, давайте смело. Все още не съм чула за такъв случай с немски, но имайки предвид популярността на няколко фразички от "заповедния" език в порно индустрията, това също не е изключено.

Ни звук, ни стон. Излиза, че единственото неестествено нещо е да мълчим като риба в ситуациите, в които не сме на сухо. Неестествено, но се случва. Причината – притеснение. Не се стеснявайте, дами! Не забравяйте, че звуците (евентуално и думите) по време на секс са чудесен начин да покажем на партньора, че определени неща, които той прави, наистина ни харесват. Съвременният човек е алтруистичен в сексуално отношение и обича да вижда/чува чуждото удоволствие.

167 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 11.09.2012|16:07
http://iq.tochica.com/r/2099/ ---- Тествайте Вашето IQ :)!
1
Не е посочен 02.12.2011|16:09
ехх ами на мен ми се налага да го карам на немски :D но пък и на английски не е никак зле :) Супер статия !
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay