Най-доброто от TikTok тази седмица

Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Евровизия 2023

Дори не знаем от къде да започнем. От шантавите костюми на Хърватия и Финландия и нечестно отпадналите държави на полуфиналите до съмнителната победа на Швеция и политическия подтекст на половината песни в конкурса, миналия уикенд се нагледахме на истинска лудница на живо от Ливърпул. Но не се оплакваме, точно в това ѝ е чарът на Евровизия. Макар да не участвахме тази година, имахме българска представителка от страна на Чехия и групата Vesna.

Най-доброто от TikTok тази седмица

Каквото и да се случи миналата седмица на голямата сцена на музикалния конкурс, едно е сигурно - тази година Евровизия беше интензивна, а Европа още дълго ще си припява Cha Cha Cha и Bejba, It's kinda krejsa. Тук можете да видите най-обичаното парче тази година, макар и да остана на второ място.

Финалът на Ергенът 2

Най-доброто от TikTok тази седмица

От една драма, та на друга, вторият сезон на най-романтичното риалити завърши с гръм и трясък. Евгени направи своя избор, с който предизвика вълна от смесени реакции. Правилно ли постъпи той си знае, но не можем да не обърнем внимание на най-значимите акценти от вечерта. Евгени не пропусна да целуне нито една участничка от предаването, а на финала не се сдържа да целуне майка си. Бъдещата му дъщеря ще се казва Светла. Той ще трябва да се пребори с най-голямата любов на Валерия, а пък тя винаги ще е на второ място в сърцето му... след майка му. Ако все пак успеят да се разберат Валерия е склонна да му бели гъбите... Видеа вижте тук и тук.

Нов AI тренд

Най-доброто от TikTok тази седмица

Помните ли AI филтърът, с който потребители в TikTok "ловяха" духове. Е, сега той им показва дали са женени за своята сродна душа. При заснемане на ръката ви, филтърът трябва да ви изобрази с пръстен - това означава, че сте обвързани именно със сродната си душа.

Смяна на шрифта

Най-доброто от TikTok тази седмица

Едно от нещата, които могат да ядосат потребителите на една социална мрежа е някоя уж минимална промяна, която обаче избожда очите. TikTok осъмна със сменен шрифт и потребителите побесняха. Е, ще свикнем някога. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay