Най-подходящият цвят за вас според зодията

Най-подходящият цвят за вас според зодията

Четете ли хороскопа си всяка сутрин в сайта на Jenite.bg? Вероятно не сте единствените. Зодиакалният знак е нещо, от което силно се вълнуваме, тъй като силно вярваме, че той описва нашия характер и може да ни даде яснота за това, което предстои в живота ни.

Вероятно добре познавате зодията си, но ако наистина искате да разгърнете енергийния си потенциал, трябва да въведете своя астрологичен цвят в живота си. Всеки нюанс притежава определена вибрация и енергийна честота, предизвиквайки определени събития и влияейки на настроението ни. Можете да приложите цвета в облеклото си и да декорирате дома си в него, за да подобрите начина си на живот!

Овен: Червено

Овенът е страстен, уверен и пламенен лидер, който винаги е готов да поеме всяко предизвикателство (или да го създаде). Стимулиращият и провокативен нюанс на яркото червено е техният любим цвят, който им помага да се чувстват смели и мощни.

Телец: Розово

Телецът знае как да се наслаждава на живота, както никой друг. Всеки повод е шанс да се поглезите и да празнувате! Сладкникавото розово предизвиква спокойната атмосфера на любов и удоволствие (което знаем, че обожавате!)… и смекчава вашата упоритост.

Близнаци: Жълто

Има нещо толкова очарователно в любопитната природа на един общителен Близнак. Той впечатлява с остроумие и способността му да говори с часове. Веселото жълто пасва на вашия оптимистичен характер и внася доза яснота, за да потуши нерешителните ви тенденции.

Рак: Сребристо

Състрадателните и грижовни Раци наистина усещат всичко! Вие сте управлявани от Луната, така че не е изненада, че най-подходящият цвят за вас е сребристият. Използвайте този ефирен нюанс, за да балансирате своя дълбок кладенец от съпричастност и емоции.

Лъв: Златисто

С усет към драматичното, Лъвовете обичат да бъдат център на внимание! Точно като Слънцето, светът изглежда се върти около всеки Лъв. Събудете тази енергия с луксозно златно, за да се насладите наистина на силата си и да бъдете забелязани.

Дева: Зелено

Девата е най-щастлива, когато помага на другите, независимо дали предлага приятелски съвет или реорганизира разхвърляната входяща кутия на своя приятел, подрежда килера и др. Поради това успокояващото, лечебно зелено е вашият предпочитан цвят, който внася стабилност и насърчава личното израстване както за вас, така и за вашите близки.

Везни: Светлосиньо

Везните винаги търсят баланса! Виждате и двете страни във всяка ситуация и създавате усещане за благополучие и спокойствие, където и да отидете. Успокояващото светлосиньо предизвиква онази мирна атмосфера, за която винаги жадувате.

Скорпион: Черно

Изискани и могъщи, Скорпионите съблазняват всички нас с мистичния си поглед. Използвайте интензитета на защитното черно, за да се обвиете в мистерия и да накарате другите да гадаят какво наистина си мислите.

Стрелец: Оранжево

Силно креативната социална пеперуда на зодиака, Стрелец винаги се придвижва към следващото си приключение. Този жив нюанс излъчва радост и подчертава вашата импулсивна и спонтанна природа.

Козирог: Кафяво

Стабилни и практични, Козирозите са амбициозни, дисциплинирани и основаващи се на реалността. Поради тези качества се нуждаете от отговорен, прагматичен цвят като земно кафявото. Не определяйте този нюанс като скучен само защото е неутрален! Кафявото е красив, подхранващ цвят, на който можете да разчитате.

Водолей: Синьо

Като истински новатори, Водолеите гледат на света през далновидни очи. Фокусирани повече върху общата картина, отколкото върху малките неща, вие сте тук, за да внесете така необходимата истина във всяка ситуация. Синьото помага в комуникацията, докато споделяте своите идеи, изпреварили времето си и вдъхновявате другите да направят света по-добро място.

Риби: Лилаво

Замечтаните Риби биха предпочели да държат главата си в облаците, отколкото да се присъединят към нас тук на Земята. Доверете се на интуицията си и разпалете въображението си с всеки нюанс на лилавото - от богато индиго до ефирна лавандула. Този цвят ще ви помогне да се издигнете до нови творчески висоти, като същевременно останете балансирани.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay