Най-привлекателното качество в мъжете

Ето кое ги прави неустоими

Най-привлекателното качество в мъжете

Трудно е да не се влюбиш в мъж, който изглежда добре, но чертите на характера и истинската му същност имат много по-голямо значение. След дълги проучвания и разговори с приятелки, стигнахме до следния извод: най-неустоимите мъже са тези, които са изпълнени със страст.

Страстните мъже са мотивирани, уверени и се борят за пълноценен живот. Страстта е важна във всички аспекти на живота. Важно е мъжът да е страстен във връзката, но е важно и да изпитва страст към работата си. Едва ли има жена, която намира да неустоимо седенето на дивана и бездействането. Жените харесват мъже, които имат цели и се борят за тях. Такива, за които семейството е на първо място, имат много приятели и влагат страст във всичко, което правят.

Кое е нещото, което отвращава жените? Самонадеяността. Да бъдат прекалено уверени и да се държат така, сякаш са най-добрите във всичко отблъсква жените. Във връзката трябва да има равнопоставеност и ако мъжът се държи сякаш е по-добър от жената, тези отношения са обречени. Тези мъже се интересуват повече от себе си, отколкото от жената, с която са, което изобщо не е добре.

Разбира се, няма нищо лошо в това един мъж да е уверен, но понякога тази увереност се превръща в арогантност. Има огромна разлика. Жените искат да разберат за постиженията и успехите на мъжа до себе си, но има скромен начин да бъдат казани. Никой не е "най-добрият" и това не е състезание. Ето защо страстта е толкова прекрасна. Тя позволява на човек да сподели интересите си по привлекателен начин. Обикновено тези мъже са страстни и в леглото и не се оплакваме, нали?  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay