Наръчник за оцеляване по време на “самотен” Свети Валентин

Какво да правите на празника на влюбените, ако не сте влюбени?

Наръчник за оцеляване по време на “самотен” Свети Валентин

Онова време от годината е отново тук - времето на сърчицата, розите и милионите изнервени хора, които се чудят в кой ресторант да заведат половинката си. Най-кошмарният ден за всички необвързани дами, на които не им пука за този празник, но все пак чувстват абсурдността на това да показваш любовта си веднъж годишно.

Всъщност няма значение дали сте обвързани или не. Може да имате връзка и все пак да не искате да пранувате. Може да сте сами и да искате да избягате от физиономиите на лигавите двойки. Каквато и да е причината да не искате да влезете и вие в коловоза на розовия Свети Валентин, не се тревожете, ние имаме няколко идеи точно като за вас!

Излезте с приятели
Романтичната любов не е единственият вид любов, която може и трябва да се чества. Излезте с най-добрите си приятелки, все пак те са като ваше семейство и не можете да си представите живота без тях. Прекарайте вечерта заедно, отидете на кино, в някой бар или просто си направете пижамено парти!

Флиртувайте с новата си тръпка
Все пак има някой специален на хоризонта, но отношенията ви все още не са ясни? Този ден е най-подходящият, за да преминете на следващото ниво и да разберете дали намеренията му са сериозни. Пишете му или излезте на кафе.

Купете си сладки лакомства
Около Свети Валентин по магазините се появяват какви ли не сладкиши, бонбони и шоколади, които просто чакат да бъдат изядени. Не е нужно да чакате някой да ви ги подари. Купете си сами онова, което искате и му се насладете!

Нагласете се
Няма значение дали ще правите нещо специално или просто ще излезете с приятели, постарайте се малко повече за външния си вид, за да добиете повече самочувствие и да се чувствате неотразими през цялата вечер.

Организирайте купон
Иска ви се нещо по-шумно и щуро? Спретнете си купон и поканете хора, с които знаете, че ще се забавлявате и сте на една вълна. Малко хубава музика и малко алкохол винаги вършат чудеса с настроението.

Стойте далеч от ресторантите
Те ще бъдат пълни с щастливи двойки и ще са украсени с порядъчно количество цветя, сърца и балони - ако от тези неща ви се повръща, избягвайте ги, за да не си развалите настроението!

Избягвайте и социалните мрежи
Ден, който е много подходящ за  интернет детокс. Изгледайте някой хубав филм или пък почетете книга. Отдайте се на някое хоби, поговорете с близък човек, но не прекалявайте с висенето в социалните мрежи, защото точно на този ден ще бъде страшно.

Не се дръжте злобно
Недейте да публикувате гневни статуси в социалните мрежи и не обиждайте двойките, които празнуват. Всеки има право на собствено мнение и вижда нещата по свой начин. Вие не харесвате празника, но има хора, които го отбелязват.

Направете си вечеря
Сгответе си нещо вкусно или пък експериментирайте с някоя рецепта. Може да се отдадете и на сладкарство и да приготвите кексчета или някоя шоколадова торта. Постарайте се повече с украсата и снимайте шедьовъра!

Не пишете на бившите си
Свети Валентин е критичен ден, в който може да се почувствате самотни, но това не означава да се изкушавате да пишете на бивши гаджета. Оставете миналото където си е, нямате нужда от среща, за да бъдете щастливи.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay