Неговият капан от благородни лъжи

Най-разпространените мъжки лъжи

Неговият капан от благородни лъжи

Независимо дали с цел да защити егото си или за да избегне излишни драми, но твоето момче може да има навика понякога да те послъгва. Разпитахме няколко представители на мъжкия пол, за да открием кои са най-честите и "невинни" лъжи, в чиито капан ние, нежните им половинки, можем да попаднем неусетно.

 

1. "Да бе да, въобще не изглеждаш дебела в това – просто си въобразяваш."


Ама разбира се, че отговорът ще е такъв! Как иначе ще успеете да излезете на време, без на него да се налага да седи безцелно, докато решиш с коя черна рокля ще изглеждаш по-слаба.

"Мразя, когато съпругата ми иска да знае моето мнение за новите и покупки" - това е мнението, което обединява голям процент от мъжете. Изключително малък е броят на тези, които следят винаги новите модни тенденции - все пак на типичния мъж му е все едно, че чорапите на краката му са съвсем различни или са насабрали по една, две дупчици.

 

2. "Не ми пречи, когато използваш моята самобръсначка."

 

Някои неща просто принадлежат на мъжкото съсловие, а продуктите за бръснене са сред тези "сакрални предмети". За тях това е нещо толкова ценно и важно като продукт, който използват ежедневно. Така, че макар да си забравила да си купиш нова самобръсначка, то по-добре притичай до магазина, вместо да се оставиш на мързела и чуждите принадлежности.


3."Въобще не гледах гърдите на това момиче, заслепи ме огърлицата й."

 

Ако си мислиш, че твоят любим е оглеждал друга жена, то той навярно е. Силният пол си признава, че го прави редовно и на подсъзнателно ниво. Просто си е в тяхната природа и ние няма какво да направим по въпроса. Освен може би, да хвърляме по един поглед на минаващия сервитьор, за да му покажем емоцията на ревността.

 

4. "След пет минутки съм там."

В лудницата навън никой не може да установи кога точно ще пристигне. Ако приятелят ти закъснява – не го вини, или поне не толкова жестоко. Макар да ти казва, че е много близо до теб, той може би тепърва се качва в автобуса. Но нали ние жените сме професионалистки именно в знаменитото губене на време в приготовления.

 

5. "Съжалявам за това!"

 

Често мъжете въобще не осъзнават за какво се извиняват. Те просто не обичат кавгите, а особено когато дават толкова важният мач. Е, и ние не сме от най-лесните – все пак често се случва някои навън да ни изнерви и да донесем тези неприятни емоции вкъщи. И на кои да си излеем гнева, ако не на любимия?

 

Всъщност понякога лъжите са полезни. Тези малки благородни изречения, които той изрича с цел да избяга от големия скандал. Дали наистина искаш да знаеш истината, че си напълняла след празниците? Защо ти е да се тормозиш, когато си имаш човек до себе си, който те обича толкова много, че не иска да те нарани, изричайки истината.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay