Няколко неща, които жените искат мъжете им да спрат да правят

Но те не спират

Няколко неща, които жените искат мъжете им да спрат да правят

Мъжете понякога правят доста дразнещи за нас неща, които ние всеки ден се молим да спрат да ги правят. Понякога им казваме, или намекваме, друг път оставяме те сами да се сетят, но почти винаги резултатът е един и същ. За жалост те продължават по старому. Ето и кои са те.

1. Понякога свършват прекалено бързо - Да, има жени, които дори не разбират, че любовният процес е свършил. Някои партньори не издават никакъв звук, за разлика от нас жените, и ни е трудно да се ориентираме дали му е хубаво и кога е на път актът да приключи. Ето защо ни се иска да са малко по-гласовити.

2.Доста от мъжете не споделят интересите на приятелките си . - Ние винаги искаме да ги вкараме в ежедневието си, да ги почувстваме по-близо, да правим повече неща заедно, но за жалост доста от нещата, които ние харесваме, на тях им се струват скучни, или досадни. 

3. Липсва им романтичността - Повечето мъже не разбират смисъла на думата романтика. За тях това е нещо лигаво, което ние, жените, сме измислили. Все пак, дами, не се отказвайте, и им показвайте постоянно колко по-хубав става живота на една двойка чрез привкуса на романтичните жестове.

4.Не им се ходи в планината - Понякога на нас ни се приисква да хванем раниците и да отидем сред природата за неограничено време Нашите господа, обаче, предпочитат да си почиват пред телевизора, да пийват и похапват блажено. За щастие има и мъже, които са запалени планинари и водят половинките си постоянно някъде. Ние благородно им завиждаме!

5.Вече не е толкова страстен - Доста от нас, жените, не могат да си обяснят защо страстта с времето избледнява и вече не е същата, както в началото. На нас ни се иска магията да се запази до края.

6. Иска ни се да са по-агресивни по време на секс .Често те са уморени и правят секс, защото имат желание, но нямат енергия. Ето защо не са толкова нападателни, колкото на нас ни се иска. 

Автор: Теодора Георгиева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay