Петте лъжи на жената

Лъжите, които най-често използваме пред мъжете

Петте лъжи на жената

Когато става дума за мъже, жените се превръщаме в истински кокетки и съблазнителки. Знаем как да омайваме, дори смеем да твърдим, че сме родени с това умение.

Не се ограничаваме само със стоене пред огледалото часове наред, за да спрем дъха му, когато ни види. Често, за да спечелим вниманието на обекта, попаднал в обсега на трепетните ни чувства, сме готови да изричаме и правим неща, които знаем, че биха му се харесали. Харесват ни се и на нас самите като звучене. Но доколко са истина, това вече е друг въпрос. Лъжем и се самозалъгваме.

Лъжа №1: Не съм чувствителна

На жените ни се наложи да станем доста мъжки момичета в последно време. Както на пазара на труда, така и в романтичните си отношения. Защитаваме до последно тезата, че можем с всичко да се справим сами, достатъчно силни сме. Нямаме нужда някой да ни отваря вратата или да ни гушка силно нощем. Не чувстваме, не обичаме, никой не може да ни нарани. Партньорът ни е безкрайно свободен да си тръгне, когато реши. Дали?

Лъжа №2: Връзката ни не е сериозна!

Мъжете като че ли все по-често се плашат от прилагателното "обвързан". Затова и ние се стараем да не ги притискаме до стената. Споделяме виждания като "заедно сме, но не завинаги". Дори да искаме да прекарваме цялото си свободно време с даден мъж, не го показваме. Даваме му свобода, но всъщност искаме да го задушим в прегръдките си. И да бъдем заедно без притеснения за бъдещето.

Лъжа №3: Имам доста ухажори
Едно от любимите ни неща е да споделяме съвсем невинно с половинката си кой колега или познат ни сваля. Хитрини, с които искаме да привлечем вниманието му, без да се стига до висша форма ревност. За да оцени за пореден път колко прекрасни сме всъщност.

Мъжете, които ни свалят, не ни интересуват ни най-малко. От значение е само един. Този, на когото разказваме врели-некипели.

Лъжа №4: Да, интересувам се от...

Преобладаващият процент от дамите не разбираме особено много от спорт, коли, покер или други "мъжки" интереси. За сметка на това, компенсираме с ентусиазъм. Понякога обаче ентусиазмът преминава границата и се оказва, че всичко е една голяма преструвка.

  Петте лъжи на жената

Лъжа №5: Никога не са ми подарявали нещо толкова хубаво!

"Защо трябваше да отварям опаковката. Какво за Бога е това грозно нещо? И трябва ли да го нося сега. Толкова ли не ме познава. А може би вече не ме обича. Майка му сигурно го е избрала. Така и не ме хареса тази жена!" (из мислите на една жена, получила кофти подарък от приятеля си)

Чувството за вкус и усет към правенето на подаръци и изненади не са сред най-силните мъжки черти. Често се налага да се преструваме колко много дадено нещо ни е харесало, за да не обидим любимия човек. Тенджера и тиган обаче едва ли са сред най-желаните подаръци за рождения ден, момчета!

385 24
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 15.12.2011|11:15
Няма мъжки и женски лъжи. Както жената закъснява с 40мин. (примерно), след като е казала, че идва след 5мин.- така и мъжът го прави. Както и мъжът ще каже на гаджето си, че "...тя му е само приятелка..."само и само да не му вдига скандал или да се разделят...преди да си е намерил друга-както и с жените разбира се. В това отношение...не се различават по нищо мъжете от жените и обратното мисля.
2
Не е посочен 27.11.2011|21:28
лъжа номер 1 - "искам да сме (само) приятели" истината - не ми пука за теб, но не иска да ме мислиш за гаднярка лъжа номер 2 - "държа на теб" истината - всъщност тук не знам каква е даже лъжа номер 3 - "той ми е само приятел" - още може и да не сме правили нищо, ама ми се иска лъжа номер 4 - "идвам след 5 минути" идвам след 45минути(в най-добрия случай) лъжа номер 5 - ... боли ме главата"!!!!тук всички знаем каква е истината Това са ви най-популярните лъжи!
1
Не е посочен 23.11.2011|00:03
Дааа, лъжа № 1 и 2 често се употребяват за оцеляване на връзката - но дали има смисъл?!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay