Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 13

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 13

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 13

Тринадесетият Giveaway за месец декември ще ни даде стимул да живеем пълноценно и да се потопим в изкуството на чудото, наречено живот. Заедно с The Art of Living ще зарадваме трима от вас с ваучери за различни курсове и активности.

За да се насладим напълно на радостите, които ни предоставя животът, трябва да знаем как да го живеем пълноценно. Само по този начин можем да бъдем напълно удовлетворени от това, което правим!

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и artoflivingbg в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, които обичат да се наслаждават на живота.

Кои всъщност са Art of living?

Oснована през 1981 г., фондация Изкуството да живееш е образователна и хуманитарна организация с идеална цел, която провежда програми в 155 страни на 6 континента. Като неправителствена организация фондация Изкуството да живееш работи със специален консултативен статут към Икономическия съвет на ООН и сътрудничи със Световната здравна организация.

Фондация Изкуството да живееш провежда образователни програми за самоусъвършенстване, които предлагат техники за освобождаване от стрес, подобряване на здравето, концентрацията и паметта, повишаване на съзнанието и постигане на хармонични отношения между хората.

В допълнение към тези програми, предлагани в световен мащаб, Изкуството да живееш в сътрудничество с Международната асоциация за човешки ценности (IAHV), успешно реализираха много хуманитарни проекти и инициативи, включително програми за разрешаване на конфликти, помощ при бедствия, устойчиво развитие на селските райони, дейности в подкрепа на жените, рехабилитация на затворници, образование за всички и устойчивост на околната среда.

Каква ще бъде наградата?

  1. Ваучер за дихателни техники и медитация

  2. Пулсова диагностика и аюрведична консултация + изготвяне на аюрведичен хранителен режим

  3. Едномесечна карта за онлайн йога или на живо

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay