Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 14

Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 14

Време е за коледни подаръци!

Елате под нашата елха в този коледен сезон! Ние от Jenite.bg ви каним да се присъедините към нас и заедно да превърнем дните преди най-светлия празник във вълшебна приказка, изпълнена с настроение!

Запознайте се с нашия Коледен календар, който ще ви даде възможност да спечелите вълнуващи награди всеки ден. Те са внимателно подбрани специално за вас от торбата с подаръци на нашите страхотни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 14

Четиринадесетият Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от Bilka. Трима от вас ще имат възможността да спечелят три продукта от серията Mavrud Age Expert Collagen +: Anti-Age олио за тяло, Anti-Age крем за ръце и нокти и Anti-Age мляко за лице.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg и bilka_lifestyle в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, които се стремят да съхранят младостта.

Кои всъщност са Bilka?

Следвайки непрестанния стремеж на съвременния човек към здравословен живот и естествена красота, заедно със съвременните тенденции за развитие на екологично чиста козметика, философията на компанията е изградена и базирана на общи принципи.

Компанията създава уникална колекция от висококачествени козметични продукти, които наистина харесва и в които вярва! Те внимателно подбират всички съставки, с цел ефективност и очакван резултат чрез баланс и хармонична синергия между уникалните качества на българските натурални съставки и последните постижения на високите технологии!

Bilka са отговорни и не допускат компромиси, предоставяйки на своите потребители високо и стабилно качество на произвежданите продукти, осигурявайки строг контрол и стриктно спазване на изискванията и GMP! Тяхна цел е да предлагат на българските потребители висококачествени съвременни и ефективни козметични продукти на разумна и достъпна цена!

Bilka не провежда тестове върху животни! Клиничните тестове на продуктите се провеждат от доброволци – служите и потребители-почитатели на марката под строг медицински контрол!

За серия Mavrud Age Expert Collagen +

Серията предлага нова интензивна формула за борба с бръчките и подмладяване на кожата с добавен висококачествен КОЛАГЕН. Уникалната комбинация подмладява кожата, като ефективно стимулира обновяването на клетките. Вложеният в състава колаген е основен протеин в нашата кожа:

Осигурява необходимата влажност, подобрява еластичността и плътността, стимулира регенерацията и изглажда бръчките.

Прониква дълбоко в клетките, спомага за запазване нивото на колаген в кожата и забавя процесите на стареене.

Каква ще бъде наградата?

Три продукта от серията Mavrud Age Expert Collagen +: Anti-Age олио за тяло, Anti-Age крем за ръце и нокти и Anti-Age мляко за лице.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay