Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 2

Емоционални стресори, дигитално замърсяване и преждевременно стареене – какво е решението?

Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 2

Време е за коледни подаръци!

Елате под нашата елха в този коледен сезон! Ние от Jenite.bg ви каним да се присъедините към нас и заедно да превърнем дните преди най-светлия празник във вълшебна приказка, изпълнена с настроение!

Запознайте се с нашия Коледен календар, който ще ви даде възможност да спечелите вълнуващи награди всеки ден. Те са внимателно подбрани специално за вас от торбата с подаръци на нашите страхотни партньори.

Как да се включите?

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН! Всяка игра ще продължи в рамките на една седмица, така че побързайте, за да се включите! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 2

Вторият Giveaway за месец декември ще ни накара да се усмихнем! Заедно с Lali Lab Cosmetics ще зарадваме трима от вас с Circadian LC anti-fatigue essence drops | 30мл: АНТИ-ФАТИГ ЕСЕНЦИАЛНИ КАПКИ за интензивна грижа всеки ден и LesCa +VT regenerating cream-mask | 50мл: РЕГЕНЕРИРАЩА КРЕМ-МАСКА за интензивна грижа и стимулиране на регенеративните процеси.

Lali Lab Cosmetics е марка разработена съвместно с експертите в областта на натуралните продукти от Болонския университет и в Лаборатория за натурални продукти в Тулуза, Франция. Козметиката на бранда е с натурален произход 99-100%, и щадяща консервираща система, с клинично тествани активни съставки и доказани лабораторни резултати. Те предлагат иновативни продукти, формулирани за 4-те нива Скала на чувствителност.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и lali.lab.cosmetics в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, за които грижата за кожата е мисия.

Емоционални стресори, дигитално замърсяване и преждевременно стареене – какво е решението?

 

Коледа – точното време за промяна и ново начало.

Коледа е на прага ни… Това е нашето време за почивка, топли мигове с най-близките в уютна домашна атмосфера и мнооого подаръци.

Коледа е и това специално време за равносметка, преосмисляне и ново начало. Защото все по-често времето не ни достига, задачите не намаляват, а напрежението прогресивно расте.

Динамичен начин на живот и ежедневните малки избори

В днешно време, само за 30 дни, тялото ни е изложено на повече токсини и стресори, отколкото телата на нашите баби и дядовци за целия им живот. Агресивните влияния на околната среда като изгорели газове, фини прахови частици и слънчеви лъчи, дразнещите вещества в козметичните продукти и други, допринасят негативно за здравето и красотата на физическото ти тяло. Бързото темпо, токсична среда и липса на ритуали за себе си водят до засилващите се емоционални проблеми, несигурност и спад в енергията и здравословното физическо състояние.

Баланса между физическото, емоционалното и духовното благополучие е в основата на Холистичният подход, на който Николай Лазаров, основателят на L’ali® базира своите ценности при създаването на бранда.

Използването на цялостен подход се налага като най-доброто решение в грижата за тялото, и в частност за кожата. Холистичният подход изисква да се обърне внимание не само на външните, но и на вътрешните фактори, за да се постигне здрава и красива кожа, като съчетава здравословен начин на живот с правилна рутина в грижата за кожата, физическото цяло и психоемоционалния ни свят. 

Клинично изследване показва че 85% от хората страдат от симптоми на чувствителност по кожата на лицето, а 70% – по друга част на тялото. Съвременният  начин на живот, градската реалност, стресът и липсата на здравословна рутина са едни от основните причинители за повишената чувствителност на кожата и скалпа. Кожата е най-големият ни орган и чрез нея езика на тялото ни подава сигнали, че нещо не е наред и е време за промяна. 

Неопровержимата реалност на 21-ви век е че прекарваме прекалено много време пред електронни устройства всеки ден. Въпреки че първосигнално свързваме негативните ефекти с главоболие и напрежение на очите, има и друга част от тялото, която също е пряко засегната: кожата. Все повече нараства и нуждата от продукти за детокс, защита и борба с последствията от градското и дигитално замърсяване. 

Биологичния часовник на тялото

Сиркадният ритъм или естественият цикъл на сън и бодърстване на тялото се регулира от синята светлина. Научни изследвания показват, че синята светлина влияе силно не само на общия баланс на тялото, но и в частност върху кожата, като може трайно да увреди дермата и епидермиса, нарушавайки структурата на ДНК в кожните клетки. 

Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 2

Синята светлина причинител на преждевременното стареене

 Прекомерното излагане на синя светлина може да увреди клетките на кожата, да забави обновяването, да ускори появата на бръчки и фини линии, да предизвика чувствителност, да причини хиперпигментация и мелазма.

За разлика от UVA и UVB лъчите, дори висококачествените слънцезащитни продукти не могат достатъчно ефективно да предпазят кожата от синята светлина. Необходима е допълнителна защита. За противодействие на образуваните свободни радикали, нашето тяло има изградени защитни механизми, който обаче не винаги могат да се справят с проблема изцяло. Тога на помощ идват синергично подбраните активни съставки и продукти, които Природата е създала за нас. 

Синергично решение и натурална грижа

 Защитата е ключът към здравата кожа. Традиции и модерен научен подход, съчетани в хармония с природата, в разработването, произовдството и предлаганаето на точните натурални продукти, с грижа не само на хората, но и на Земята. Това са ценностите и философията на L’ali® Lab | Натурални н иновативни.

Холистичен каталог с персонализирани продукти

Точните продукти за твоята кожа според нуждите и в този етап от живота ти - това е концепцията на L’ali® и неговия създател Николай Лазаров. Идеята се заражда преди 12 години, а формулирането на каталога от 77 иновативни фреш продукта отнема 4 години и включва  експерти от Болонския университет в Италия и Лаборатория за натурални продукти в Тулуза, Франция. 

Резултатът е блестящ пример за новото течение в козметичния бранш

Козметика по мярка™.

Знаеш ли че, според последните изследвания.. 63% от жените не познават кожата си и не разбират нуждите и? Избират неправилни продукти и създават грешна рутина в грижата за кожата, косата и тялото си?  Това води до дългосрочни проблеми за кожата като акне, свръхпроизводство на себум или сухота, повишена чувствителност или негативна реакция към все повече съставки, без това задължително да значи реална непоносимост, което от своя страна понижава качеството ни на живот, отразява се на психоемоционално състояние и лична самооценка.

Целият организъм е стресиран и има нужда от нов подход и емоционална рутина в грижата за кожата, тялото, емоциите и ума.

А ТИ познаваш ли кожата си? Нека разберем заедно.

Направи безплатно онлайн персонална диагностика в сайта на L’ali® и разбери дали има разлика в това каква е кожата ти СПОРЕД ТЕБ и каква е тя СПОРЕД АЛГОРИТЪМА.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay