Психология на плажния флирт

5 начина да съблазните чаровника от съседния шезлонг

Психология на плажния флирт

Понятието "Лятна любов" е толкова специфично, че съвсем спокойно може да води самостоятелен живот. Заражда се през топлите месеци и основната му движеща сила са необузданите нови емоции. Често обаче субектите, които му се наслаждават, са от различни населени места и приказката приключва с края на почивката.

Това не винаги е толкова лошо, защото, в крайна сметка, остава приятният спомен от страстното изживяване. Разбира се, не е изключено и уж краткотрайният флирт да прерасне в нещо повече и да се окаже, че сте срещнали голямата си любов на плажа.

Всичко с времето си, обаче.

За да стигнете до там, първо трябва да се запознаете с представителя на противоположния пол, успял да привлече вниманието ви. А това е упражнение, колкото лесно на теория, толкова трудно на практика.

От вас се иска само едно: да привлечете вниманието му. Винаги можете да го направите по бързата процедура, като се престорите, че не можете да плувате например, но не ви препоръчваме подобен подход. Най-много да ви вземе за психопатка, а едва ли искате да оставите подобно първо впечатление у него.

И така. Лежите си блажено на плажа, събирате тен, а точно на шезлонга до вас се настанява българската версия на Аполон. На всичкото отгоре не е обграден от пърхащи богини с фитнес тела, а само от приятели, които едва забелязвате.

Как да го заговорите?

Предлагаме ви цели 5 сценария, по които да развиете отношенията си. Само не забравяйте, че "предаването" се снима на живо и нищо чудно аутокюто да откаже и да ви се наложи да импровизирате.

Психология на плажния флирт
Плажен флирт №1
Оставете го той да направи първата крачка. Но я предизвикайте. Говорете му с езика на тялото си и той няма как да остане безразличен. Всяка невинна демонстрация на извивките ви ще бъде забелязана от него. И ако не е срамежлив, за което стискаме палци, ще намери начин да ви заговори.

Плажен флирт №2
Помолете го да наглежда багажа ви, докато сте във водата или до някое "капанче". А като се върнете, продължете комуникацията си с обсъждане на температурата на водата, храната, напитките или каквото друго се сетите, свързано с временното ви отсъствие. Само не се задълбочавайте, защото това са доста скучни теми и нищо чудно да го отегчите. Намерете начин плавно да насочите разговора в друга посока.

Плажен флирт №3
Поискайте нещо от него. Може да са карти, плажно масло, списание или пък мъжката му сила, трансформирана в отварянето на чадър или разпъване на шезлонг. След това му благодарете, може и да погалите егото му с някой комплимент. Но не прекалявайте, за да не ви помисли за маниячка, влюбила се от пръв поглед.

Плажен флирт №4
Заговорете го по тема, свързана с нещо около него. Ако сте запознати с книгата, която чете (ако чете), направете коментар за съдържанието ѝ или автора. Същото можете да направите и с музиката, която слуша, дори с избора му на бански.

Плажен флирт №5
Рискувайте! Лятото е само веднъж и ако младежът до вас наистина ви харесва, просто го заговорете. За каквото ѝ да е. Представете се, попитайте го от къде е, с какво се занимава, поканете го на питие. Нищо не губите, можете само да спечелите.

Ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

19 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 31.07.2013|16:49
Никого няма да съблазнявам, сериозна дама съм ;Р
9
Не е посочен 24.07.2013|14:22
Лятото е време за почивка,а защо не и за флирт,ако и двамата участници са сами :)
8
Не е посочен 24.07.2013|14:20
Много приятно четиво.
7
Не е посочен 24.07.2013|14:12
важното е свалки да има, а как ще станат е въпрос на късмет.
6
Не е посочен 24.07.2013|13:59
нали повечето за това са там, разгонват се :) за мен почивката пък на последно място включва свалки, абсолютен абсурд да си проваля почивните дни за да се занимавам с мъже.
5
Не е посочен 24.07.2013|11:17
Все повече дами си позволяват да флуртува с добре изглеждащи господа на плажа, поне това ми прави впечатление.
4
Не е посочен 23.07.2013|16:57
При всички случаи заговорете човека, така няма да съжалявате, че сте изпуснали един готин и интересен младеж.
3
Не е посочен 23.07.2013|12:38
Без точка 5, която е прекалено рискова, другите идеи са напълно осъществими.
2
Не е посочен 23.07.2013|10:38
Има начини, достатъчно е да привлечем вниманието на желания обект ;)
1
Не е посочен 23.07.2013|10:30
Според мен последното е най-добрия вариант, когато харесваш някой , да вземеш да се правиш ми е много тъпо... ама много интересна книга... оле, това като го чуя и ми призлява, щом чета книга,значи това правя и си е моя работа, не съм тръгнала да го правя обща информация, но последното да отидеш и да се запознаеш с някой от раз го приемам за най-нормалното.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay