Раждане, според зодиакалния знак: Оригинална идея или пълна глупост?

Раждане, според зодиакалния знак: Оригинална идея или пълна глупост?
Canva

Ако случайно сте бъдещ родител, който активно се увлича от астрологията, може и да ви е минавало през ума да съобразите раждането на детето с определен астрологичен знак. Например, трябва ли да планирате цезарово сечение, докато слънцето е в знак, който смятате, че може да е по-съвместим с вашия и този на партньора ви? Трябва ли да избягвате зачеването през определен месец, защото знаете, че рожденият ден девет месеца по-късно би бил знак, от който винаги сте се пазили?

Планирането на раждането на дете в съответствие с астрологията е индивидуално решение и често се основава на лични вярвания и предпочитания. Астрологията вярва, че позициите на планетите и зодиакалните знаци влияят на характеристиките и съдбата на човека.

Ако решите да използвате астрологията при планирането на бебето си, ето няколко стъпки, които може да следвате:

Изучете своите натални карти

Наталната карта представлява планетарните позиции в момента на раждането ви. Ако знаете, че искате дете, можете да разгледате периодите, в които планетите са в благоприятни позиции според вашата натална карта.

Консултирайте се с астролог

Астролозите могат да ви помогнат да разберете какво влияние имат планетите върху вашата натална карта и каква е благоприятната перспектива за зачатие и раждане.

Обмислете времето на зачатието

Ако искате дете, което да се ражда под определен знак или в определен период, можете да опитате да планирате зачатието си в съответствие с астрологическите фактори.

Но да пеизнаем, някак глупаво е да се опитвате да избегнете или "нацелите" определен астрологичен знак. Годишно слънцето се движи през всичките 12 зодиакални знака и се премества от един към друг в приблизително - но не точно - едни и същи дни всяка година. Ето защо бебе, родено на 21 юни една година, може да е Близнаци, докато едно, родено на 21 юни друга година, може да е Рак. Повече от 57 процента от бебетата се раждат между 39 и 41 седмици, според Центъра за заболявания Контрол и превенция (CDC), но само 5 процента от ражданията се случват на определените дати, според австралийско проучванеС други думи, дори ако родите около термина си - което е рядкост - далеч не е гарантирано, че детето ви ще се роди със знака, който корелира с вашия термин.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay