Топ 7: Мъжете, които всяка жена има в обкръжението си

Всички познаваме поне по един представител от следните "породи"...

Топ 7: Мъжете, които всяка жена има в обкръжението си

Всеки човек е различен и уникален, така е и при мъжете. Шегуваме се, разбира се!

И мъжете са хора, при това доста интересни. Въпреки различията си, силният пол може да се раздели на няколко основни категории. В статията ще ви запознаем с най-често срещаните типове мъже.

Внимание! В никакъв случай не претендираме за изчерпателност! Но всяка от вас има поне един от тях в живота си.

Може да са ваши роднини или част от приятелския ви кръг. Дали са само познати, или сте ги срещнали веднъж и то случайно - няма никакво значение. Мъжете си остават мъже - интригуващи, сладки и много, ама много забавни!

1. Обвързаният
Той си има приятелка, сериозна приятелка. И, като казваме сериозна, имаме предвид, че е залепен за нея като магнит, заедно са точно от 2 години, 35 дни, 3 часа и 51 секунди и баба й му плете чорапи.

Човек и добре да живее, си хваща обсебваща приятелка. Бил е нормален хомосапиенс, а сега е един от сиамските близнаци. Ходи навсякъде с нея и другите момчета от компанията не могат да си изкоментират мача, без да чуят отегчената й въздишка.

Топ 7: Мъжете, които всяка жена има в обкръжението си

2. Неизживяната любов
Веднага нечие име изниква в съзнанието ви, нали? Всеки си има по една такава неизживяна любов, която остава спомен за цял живот. Тази любов е много интересна - и двамата сте се харесвали, но никой не е посмял да направи заветната крачка. Или всичко е било "твърде сложно", за да сработи.

Такава обич си остава завинаги в миналото, както и обектът на трепетите ви. Поне в повечето случаи. Има вероятност да сте си близки и до днес, но онзи объркан период няма да се върне никога. И по-добре. И без това и двамата знаете, че нямаше да излезе нищо.

3. Хлапакът
Той е голям мъж или поне се води за такъв по лична карта. Начинът му на живот, обаче, казва нещо съвсем различно. Заседнал е в лятото между 10-ти и 11-ти клас и то от има-няма десетина години.

Вписва се отлично в компанията на по-малкият си брат. Работи колкото да не го е срам, че е възрастен, който се размотава по цял ден. Свободното си време прекарва в зомбиране с компютърни игри и съмнителни сбирки из парковете с двулитровка бира в ръка.

Топ 7: Мъжете, които всяка жена има в обкръжението си

4. Душичката
По негов адрес винаги се чува следната фраза: "Оставете го, не виждате ли каква добра душа е?” Той е приятелят, който винаги ще се отзове и ще помогне. Никога няма да го чуете да се оплаква или да е в лошо настроение. Нещо като мъжката версия на Майка Тереза. Само дето не иска да води монашески живот.

Много често се оказва, че този мъж е тайно влюбен във вас, но вие трайно и сигурно сте го изолирали в приятелската зона, без дори да осъзнавате. Кой би се усъмнил в момчето, което ви е като брат?

5. Фенът
Животът му е футбол. Това е момчето, което говори само за футбол, а мисълта му тече като на Алекси Сокачев. Той е човекът, който си купува нова плазма за световното. Събота и неделя се облича само спортно, а от време на време дори рита с момчетата.

Топ 7: Мъжете, които всяка жена има в обкръжението си

Всяка вечер, в която има интересен и решаващ мач, се превръща в тържествено събитие. Канят се приятели, софрата се нарежда и се започват жертвоприношенията в чест на любимия отбор. Иначе казано  - или си "режат” главите от радост, или от мъка. Максимата е една - "И да паднем, и да бием - пак ще се напием!”

6. Лошото момче
Това е онзи тъмен субект, за когото знаете, че не е добър за гадже. Всички сме наясно какви точно са лошите момчета - неустоими. Неприятното е, че много бързо се превръщат в неустоима беля. Срещате го поне веднъж в живота си.

Топ 7: Мъжете, които всяка жена има в обкръжението си

Може да е всеки един мъж, с когото се разминавате на улицата. Те идват под всякакви форми. Или ще се опарите от него, или сте му приятелка и наблюдавате отстрани как разбива сърца, без да му мигне окото.

7. Фитнес маниакът
Всички познавате поне един мъж, който се е преобразил до неузнаваемост с помощта на здраво блъскане в залата. Въпросът е там, че не е станало само с блъскане. Или поне не само с "блъскане" на лежанката.

Топ 7: Мъжете, които всяка жена има в обкръжението си

Когато видиш въпросния индивид с прилепнал и твърде изрязан потник, става ясно, че химията е поиграла тук-там. Този мъж прилича малко на Фенът, но вместо за футбол говори само за фитнес. Приятел е с всички видни "нацепени батки”, а по бицепсите му започват да се появяват все по-нелепи татуировки.

Ако сте разпознали поне един познат мъж в горните категории, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay