Луксозният рай е близо

Рай за простосмъртни

Съществува едно божествено място, недалеч от България, което е способно да ви пренесе в други измерения. Космически. Поемайки на юг ще попаднете на луксозния гръцки курорт Санторини /известен и като Тера или Тира/. Райско кътче на земята, което е част от групата на Цикладските острови и се намира в Егейско море, а за няколко часа можете безпроблемно да се докоснете до него.

 

Днес ще ви запознаем с хотел Grace Santorini, намиращ се на северозападното крайбрежие на Цикладите. Мястото е дизайнерски проект на гръцкото студио  Divercity Architects и е построено на стръмен хълм, което позволява на гостите да се възхищават на морската гледка. Доминиращият цвят в интериора е белият, въплътен в изчистения дизайн и придружен от леки нюанси на розово, червено, жълто и синьо.

 

Удивителната архитектура стремглаво проправя път на хотела сред едни от най-изисканите и престижни пространства, където можете да се глезит с вкусни коктейли, наслаждавайки се на най-красивите пейзажи около вас. Нощните ви преживявания ще бъдат обградени от лазурния океан, а гледката от смайващото вулканично образувание Калдера и скалите Скарос ще превърнат моментите в неземни и величествени.

 

Кухнята на Grace Santorini предлага блюда от средиземноморската кухня, включително печен октопод от Егейско море. Гостите могат да избират дали да похапнат на терасата на лунен фон или в уютната трапезария на хотела.

 

Grace Santorini е част от групата на хотелите Grace, чието репутация е на изключително високо ниво. Резервации можете да направите на сайта www.santorinigrace.com, както и тук, но се пригответе да отделите малко повече от портфейла си. Да достигнеш рая не е безплатно.

 

33 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.06.2011|16:04
Невероятно местенце. Там човек може да си почине наистина пълноценно, спокойствието е гарантирано. Разгледах дори сайта на хотела и не ми се стори скъпо, за такова изискано място сред природата, далеч от градския шум. Дано имам късмета някой ден да го посетя. :(
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay