10-те черти на перфектната приятелка

Според мъжете

10-те черти на перфектната приятелка

Чудили ли сте се какво наистина искат мъжете от една жена? Вижте каква трябва да бъде една жена, за да е перфектната половинка според силния пол.

Може би истинската любов наистина съществува? Имате възможност да изградите перфектната връзка, вместо винаги да обвинявате мъжете за това, че нещата не се получават. Нека разберем какво искат те:

1. Да го уважава

Това е едно от най-важните неща. Тя трябва да е способна да го изслушва, да се опитва да гледа нещата от неговата гледна точка и да го разбира. Ключът е и двамата да се уважават взаимно. 

2.Независима жена

Никой не иска да бъде детегледачка във връзката си. Ако сте имали тежък ден на работа, е страхотно мъжът ви да предложи рамо, на което да поплачете. Но ако не можете да се справяте без него и ако ви е нужен дори за най-елементарните неща, той ще се спаси възможно най-бързо.

Независимостта е ключът към успешна връзка, отнася се и за мъжете и за жените.

3. Интелигентна жена

Жените с ниска интелигентност са интересни за една нощ. Когато става въпрос за дълга и сериозна връзка, мъжете харесвате жени, които са на тяхното ниво или по-интелигентни от тях. Интелигентните жени не спират да ги изненадват и мъжете никога не знаят какво да очакват, затова им е интересно. Освен това те искат да могат да говорят с приятелката си...на теми, различни от секс.

4. Сексуална жена

Докато сме на темата, перфектната приятелка трябва да е сексуално съвместима с мъжа. Според мъжете една жена трябва да е разкрепостена, но не прекалено. Трябва да имат еднакво мнение по отношение на грубия секс, секс играчките и т.н. Ако се привличате взаимно и умеете на комуникирате,физически, това е достатъчно за един мъж.

5. Да е привлечен от нея

Това може би се подразбира, но е важно да го отбележим. За един мъж е важно приятелката му да изглежда добре и да се старае да е красива не само за него, а и за себе си. Един мъж трябва да се радва, когато хората го виждат с вас.

6. Да му позволява да бъде мъж

Мъжете не обичат приятелката им да им казва да закусват плодове и да се откажат от покер вечерите с приятели. Перфектната приятелка не лишава своя любим от мъжките му занимания, дори носи бира на него и приятелите му и му прави сандвичи за работа.

Тя трябва да знае, че жените и мъжете са различни и да остави приятелят си да бъде себе си. Ако той не я спира от излизания с приятелки и лакиране на ноктите, не бива и тя да го спира да прави нещата, които обича.

7. Не се сърди без причина

Досега не се е срещало мъж да се откаже от вредните си навици, заради караниците на приятелката си. Перфектната приятелка знае кога как да постъпи, за да не изнервя своя мъж и все пак да постигне това, което иска. Разбира се, има и ситуации, в които тя няма как да си замълчи и мъжете разбират това.

8. Разбира се с приятелите и семейството му

Перфектната приятелка се старае да опознае близките хора на своя любим. Тя помага на родителите му, когато приготвят вечерята, опитва се да разбере чувството за хумор на брат му и иска да се запознае с всичките му приятели.

9. Да го обича

Всеки мъж иска жена, която го обича наистина. Не се преструва, не е с него, заради някаква изгода. Всеки има недостатъци, но когато една жена наистина обича мъжа до себе си, тя приема недостатъците му и дори ги обиква.

Един мъж може да разбере дали го обичате по погледа ви, по неочакваните позвънявания и посещения и т.н.

10. Да го прави по-добър човек

Всеки мъж, който има страхотна приятелка или съпруга, ще каже, че тя го прави по-добър човек. И не е нужно да казва нищо. По някакъв странен начин действа на психиката на любимия си.   

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay