4 съвета за успешна моногамна връзка

Изберете подходящия партньор, останалото е лесно

4 съвета за успешна моногамна връзка

Търсенето на любов е превърнато в игра, конкурси , забавления, когато всичко, от което се нуждаем са истории и примери за това, какво се случва, когато двама души просто се обичат и искат да прекарат живота си заедно.

Трябва да наблюдаваме хора, които могат да ни покажат какво е необходимо за една успешна, моногамна, щастлива връзка. Трябва да се научим как да задържим любовта и да изградим една истинска, красива връзка, в която няма място за трети човек. Ето няколко съвета за това:

1.Правете го за себе си

Не трябва да бъдете моногамни, заради своите родители, приятели или дори половинка. Това е решение, което трябва да вземете, заради себе си. Осъзнайте своите собствени нужди. Моногамността може да се разглежда като дълг, като лоялност, като стремеж към личностно израстване. Каквото и да е тя за вас, бъдете моногамни само и единствено заради себе си. Съсредоточете цялата любов, внимание и положителни емоции само към един човек и ще разберете какво е истинското щастие.

2.Изберете партньора си внимателно

Това може да ви изглежда нормално, но наистина трябва да направите своя избор много внимателно. Ако сте с правилния човек, моногамията ще бъде нещо повече от нормално. Няма да има стремеж към нея, просто сърцето ви ще принадлежи на този човек и няма да имате нужда от нечие внимание, освен от неговото. Намерете човек, който ви вдъхновява, кара ви да се чувствате обичани и желани, кара ви да се чувствате  красиви и т.н. Всеки човек има различни потребности, просто намерете човека, който задоволява всичките ви потребности.

3.Осъзнайте сексуалните си желания

Светът е пълен с атрактивни, интересни хора. Природата ни е такава, че колкото и да обичаме човека до себе си, интересът към останалите не изчезва. И единственото, което можем да направим, е да контролираме желанията си. Трябва да се научите да признавате всичките си желания, защото по този начин, вашият партньор ще знае точно какво искате и ще ви го даде. Следователно няма да имате нужда от никой друг.

4.Бъдете себе си и преследвайте това, което искате

Дългите връзки са сложно нещо, ако опитвате да бъдете човека, който вашият партньор иска да бъдете. Бъдете себе си, насърчавайте и вашия партньор да бъдете себе си. В подобни връзки няма място за маски и преструване. Ако вие наистина сте един за друг, ще се приемате такива, каквито сте и ще се обичате именно заради това, което сте всъщност.

Развивайте връзката си непрекъснато, не позволявайте да стане скучна, бъдете абсолютно отдадени, влагайте много емоции и ще имате връзката, за която винаги сте мечтали. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay