5 брилянтни начина да го накарате да ви преследва, без да играете Hard To Get

Това, което искате да направите, е да намерите перфектния баланс между това да играете трудно достъпна и да му предложите себе си на сребърен поднос.

5 брилянтни начина да го накарате да ви преследва, без да играете Hard To Get
Pexels

Колкото и играта hard to get да изглежда като перфектната опция, когато се опитвате да спечелите мечтания човек, в много ситуации всъщност е доста неефективна.

И простата причина за това е фактът, че мъжете са уморени от игри.

Те не искат да преследват момиче, което продължава да им изпраща всички тези смесени сигнали, и да продължават да трябва да дешифрират какво, по дяволите, всъщност иска.

Те са приключили с преследването на някой, който очевидно не може да си направи труда да покаже и най-малък интерес към тях, за да изглеждат недосегаеми и следователно достойни да бъдат преследвани и обожавани.

Вече не става така.

В никакъв случай не казвамe, че трябва да сложите всичките си карти на масата наведнъж, но определено трябва да му покажете нещо, което си струва да бъде преследвано, в противен случай той няма да го направи!

Това, което искате да направите, е да намерите перфектния баланс между това да играете трудно за получаване и да му предложите себе си на сребърен поднос.

Не искате той да види, че го играете, така че идеалното нещо, което трябва да направите, е да го накарате да ви желае , но все пак поддържайте излъчване на мистерия във вас, което ще го накара да се връща за още.

И точно така ще го постигнете, стъпка по стъпка.

Пуснете го вътре, но не разкривайте много твърде рано

Ако наистина харесвате този човек, вероятно ще се изкушите да бъдете напълно открити с него и да му дадете сърцето си твърде рано.

Това е разбираемо, тъй като не искате да го загубите, така че първият ви инстинкт е просто да сложите всичко на масата наведнъж.

Но точно това не трябва да правите.

Докато го опознавате, това, което искате да направите, е да го давате малко по малко, за да не го претоварвате и винаги да имате нещо ново за споделяне, докато връзката ви напредва.

Не искате да го изплашите, като споделите ужасните подробности за скорошната си раздяла (и изглеждате нуждаещи се или отчаяни) или като му кажете за болезнените си менструални спазми на третата среща.

Ще има достатъчно време да споделите всичко добро и лошо за себе си.

Просто заложете на леки теми в началото и със задълбочаването на връзката ви ще се развиват и темите на разговора ви.

Не бъдете копие на други жени, изпъкнете, като сте 100% автентичното си аз

Това наистина е тъжно. Жените са склонни да изкривяват истината за себе си, като казват неща, които смятат, че ще ги направят по-привлекателни за мъжете.

Но истината е, че мъжете не искат просто друга жена, която не знае как да бъде себе си и трябва да се преструва, за да го спечели.

Вашите шансове да накарате човек да ви преследва, представяйки се за някой, който не сте, са минимални.

Но това, което ЩЕ привлече вниманието му, е да бъдете истинската си, непримирима същност!

Ако смятате, че определени аспекти от вас могат да го накарат да бяга към планините, това наистина ли е човек, с когото искате да бъдете?

Бъдете себе си. Не променяйте начина, по който изглеждате, говорите или се държите, за да привлечете някого.

Единственият човек, на когото причинявате зло, сте самите вие. Ако човек ви харесва заради ВАС, това е човекът, с когото искате да бъдете.

Мъжете харесват жени, които се открояват. Това е, което ще го накара да те преследва , така че продължавай да бъдеш такава и не позволявай на никого да открадне блясъка ти.

Бъдете силно независими, но не го изключвайте

В днешно време мъжете най-накрая се научават да ценят жените, които могат да отстояват собствената си позиция и не приемат ничии глупости!

Но не позволявайте на страхотната ви независимост да ви затвори за него. Важно е да му позволите да види, че сте самодостатъчна жена, но той все пак трябва да се чувства желан и добре дошъл в живота ви.

Кажете му колко много оценявате, че е наоколо. Това, че не тичате при него за помощ за всяко малко нещо, не означава, че нямате нужда от него.

Всичко това означава, че сте напълно способни да се погрижите за нещата сами, но той все пак е някой, чиито мисли и идеи винаги ще искате да чуете.

Проявете интерес, но го дръжте на нокти от време на време

Със сигурност му кажете, че си падате по него. Но не му казвайте всичко.

Да речем, че отивате на питиета в петък вечер с приятелките си.

Просто го уведомете, че няма да можете да стигнете до него в петък, но ще го направите в събота.

По този начин той всъщност не знае къде сте и с кого сте, което ще го накара да иска да знае още повече.

И точно така сте го пристрастили.

Разбира се, знаете, че не правите нищо схематично (никога не бихте го направили), но умът му може да отиде на милиард различни места.

И разбира се, в събота ще му разкажете всичко, но го дръжте в неведение тази една нощ и ви уверяваме, че ще умира от желание да ви види на следващия ден.

Накарайте го да разбере, че го желаете, но не на всяка цена

Добре, значи вероятно наистина си се влюбила в този човек. Всеки път, когато го видиш, става все по-трудно и по-трудно да си тръгнеш.

Можеш просто да се сгушиш в него цял ден и да не правиш абсолютно нищо.

Но не му позволявай да види колко много го искашТогава губиш предимство.

Когато той усети колко дълбоко наистина се нуждаете от присъствието му в живота си, той ще разбере, че е под кожата ви, а вие не искате това. Поне не толкова скоро.

Искате той да види, че обичате да го имате наоколо и да ви е приятно да прекарвате време с него, но все още сте напълно добре сами.

Да, той прави живота ви много по-ярък, но той не е вашето слънце. (Поне го накарайте да мисли така.)

Единственият начин той да ви преследва е като се впусне в това нещо и колкото и силно да го желаете, не го завладявайте преждевременно.

Движете се бавно напред и го дръжте залепен за вас, като останете мистериозен флирт.

Искаш го, но не ти трябва. И това ще ви направи толкова неустоима и ще го държи на опашката ви.

Дайте му нещо, което си струва да гони, и той ще се залепи за вас.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay