7 признака, че партньорът ви е казал "Обичам те" прекалено рано

Как да постъпите, когато той каже "Обичам те", а вие още не сте сигурна, че чувствате същото?

7 признака, че партньорът ви е казал "Обичам те" прекалено рано

Когато някой от партньорите каже тези думи, това означава, че връзката започва да става по-сериозна. Започвате да се чудите, дали той наистина го чувства или просто го е изстрелял. Въпреки, че началото на връзката е изпълнено с емоции и обикновено партньорите са доста хлътнали, експертите казват, че може да се окаже проблем, ако той прибърза със силните думи. 

"Обичам те" не трябва да се казва просто така, трябва да го чувствате наистина.

Ето 7 признака, че вашето момче казва тези думи прекалено рано 

1. Ако се срещате от по-малко от 6 месеца

Това е относително, защото има връзки, в които партьорите прекарват всяка свободна минута заедно, а има и такива, които се виждат веднъж или два пъти в семицата. Но общоприето е, че ако партньорът ви каже "Обичам те", преди да сте прекарали поне половин година заедно, очевидно той бърка любовта с нещо друго. 

2. Ако още не сте правили секс

Ако още не сте спали заедно, а той каже вълшебните думи, внимавайте. Възможно е това да е начин да се опита да ви вкара в леглото си. Възможно е мъжът да каже "Обичам те" по време на секс или след секс, но не вярвайте на 100%. Това не означава, че го мисли и чувства наистина. 

3. Не сте прекарали достатъчно време заедно, за да изградите стабилна връзка

Ако не сте прекарали достатъчно време заедно. Ако не сте изградили стабилни основи за връзката си и връзката ви още е нестабилна, думите "Обичам те" не са достатъчни, за да заявите, че това е истинска любов. Абсурдно е който и да било от двамата да  каже тези думи, преди да сте се опознали добре. 

4. Вашият човек не иска да ангажира бъдещето си с вас

Повечето жени мислят, че след като мъжът им е казал, че ги обича, ще бъдат заедно завинаги. Но в повечето случаи не е така. За да бъдете сигурна, че е искрен, той трябва да защити думите си с действия. Не във всички случай "Обичам те" означава "искам да прекарам живота си с теб", в някои случаи означава, че така се чувства в момента. 

5. Казва го в определени моменти

Доста често мъжете изричат тези думи по време на целувка, на секс или просто в романтичен момент. В такъв случай не приемайте думите му твърде сериозно. 

6. Казва го след като преживеете нещо сериозно заедно

Когато някой близък е починал или когато приемете нова работа. Когато преминете през нещо такова заедно, може да се чувствате пълни с любов. Но дали наистина е така? Ако връзката ви като цяло не върви в тази посока, това е само моментно и не трябва да го приемате като нещо сериозно. 

7. Дори не сте близо до мисълта, че го обичате

Ако се срещате с мъж, който твърди, че ви обича, но вие не се чувствате точно така , това е нещо временно и не му обръщайте внимание. Ако една жена не е дори близо до това чувство е силно вероятно тя да се отдалечи от мъжа. Ако кажете "Обичам те" на човек, който не е готов да го чуе, има голяма вероятност да го оплашите. Така че, ако някой мъж ви каже тези думи прекалено рано, говорете с него. Поговорете с него преди да приемете това, което ви е казал. Попитайте го защо ви обича, дали има по-сериозни и дългосрочни планове с вас и т.н.

Дори партньорът ви да изрече тези красиви думи прекалено рано, не е задължително това да е проблем. Може би това е началото на една прекрасна връзка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay