Дами, бягайте далече от мамини синчета!

В противен случай, се обричате на доста труден живот

Дами, бягайте далече от мамини синчета!

Общоприето е, че жените са едни изключително сложни същества, които никога и по никакъв начин не могат да бъдат разбрани, никой не може да стигне до заключението какво наистина искат жените и т.н. и т.н. Това обаче не е точно така. Да, не знаем кои обувки искаме да си купим, чудим се по два часа какво да облечем, но има един въпрос, по който сме абсолютно категорични какво искаме. Това е какъв мъж искаме да имаме до себе си. И отговорът е прост- искаме силен, независим, истински мъж.

За нещастие обаче напоследък тези мъже са изчезващ вид и все по-често срещаме така наречените "мамини синчета". Ще ви дам един съвет- срещнете ли такъв мъж, бягайте колкото можете по -бързо.

В началото всичко е прекрасно- той е красив, мил, възпитан, любезен, добър. Мислите, че сте намерили своя мъж, но в един момент разбирате какво не му е наред. Той е силно привързан към майка си и пренебрегва абсолютно всичко, включително и вас (което е огромна грешка) в името на това мама да е щастлива.

Най-привлекателното нещо в един мъж е това той да е силен, независим, пораснал. Няма нищо по-секси от това да знаете, че имате истински сериозен мъж до себе си. Няма нищо привлекателно обаче в това да излизате с мъж, който още се държи за полата на мама.

Тези мъже са неспособни да дадат на жената до себе си най-важното нещо. Тук стигаме до още едно изключително просто нещо, което жените искат. Ние искаме винаги да сме на първо място, винаги да сме приоритет номер 1 и ако мъжете просто осъзнаят този факт, светът ще бъде едно по-хубаво място, на което почти няма да има раздели и разводи.

За съжаление обаче тези мъже, които го осъзнават са единици.

Да се върнем на проблема с майката. Когато имаме наличие на една властна майка на момче (знаете, че те са една различна порода майки- за тях, тяхното момченце е най-доброто на света и никоя жена не е достатъчно достойна за него), това с приоритет номер 1 е мисията невъзможна. Връзката неслучайно е между двама души и всяко намесване на трети човек е пагубно за тези отношения. Мамините синчета винаги намесват майките си в отношенията си с жените. Ако се омъжите за такъв мъж, трябва да знаете, че се жените не само за него, а и за майка му. Обричате се на живот, ръководен от мама, хиляди скандали, моменти на пълно пренебрежение и най-лошото- повечето такива мъже пренебрегват и децата си, освен жените си. Когато са замесени и деца картинката става още по-грозна, защото никоя жена не може да се примири, че децата ѝ ще бъдат пренебрегвани, лишавани и т.н. от баща си, заради неговата маминка.

Не ме разбирайте погрешно. Връзката между деца и родители е изключително силна и никога не бива да бъде прекъсвана. Но идва един момент в живота на човек, когато трябва да се откъсне от родителите си и да създаде свое собствено семейство. За един истински мъж няма нищо по-важно от жената, която е избрал да бъде до него и децата му. Ако това не е така и имате дори малки подозрения, че излизате с мамино синче, бягайте! Бягайте далече, защото никоя жена не заслужава да бъде пренебрегвана!  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!    

13 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay