Как се влюбват мъжете?

По-различно от нас, жените

Как се влюбват мъжете?

Когато една жена се влюби, й личи отвсякъде. Няма как да не разпознаете, че в стомаха й пърхат пеперуди. Тя става кокетна, щастлива, с 24-каратова усмивка и слънчево настроение. Също така бърза да се похвали нa всичките си приятелки и има желание да извика на целия свят, че е намерила Него!

При мъжете влюбването протича по малко по-различен начин. Да видим как.

Влюбеният мъж гледа обекта на желанията си съсредоточено

Той не може да откъсне погледа си от вас, защото за него вие сте паднал ангел на земята, който е толкова божествен и невероятен. Той постоянно ви търси с поглед и попива всяка ваша извивка.

Той ви слуша

Да, по-късно това ще се промени, но в началото влюбеният мъж е способен да слуша, без да прекъсва и да изпълнява.  Той обича да слуша какви сме били преди, какво сме преживели, кого сме обичали, каква храна предпочитаме, кое е  любимото ни занимание, колко пъти сме изпитвали оргазъм.. Това е все интересна и полезна за мъжа информация.

Той е готов да ви пази

След като един мъж се влюби, вие ставате неговия свят и сте важната за него. Затова той иска да се чувствате в безопасност с него и е готов да ви брани от всичко и всички.

Той мисли, че винаги сте красива

Независимо дали имате грим и сте с впита рокля, или с пижама и без грим, или с анцуг и маратонки, той мисли, че сте най-възхитителната жена на света.

Представя си бъдещето с Вас!

Той вече е хлътнал и си мисли как ли ще бъдете след две години например.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay