Майка героиня ли е жената на Криско?

Майка героиня ли е жената на Криско?

Красивата бивша стюардеса Цвети Петрова бе обвинена в лъжа от страна на свои последователи. Жената до Криско сподели в социалните мрежи, че отглеждат двете си деца съвсем сами, без да приемат помощ от родители, роднини или детегледачка.

Двойката има две деца. Първото е момиче, което се роди още през 2019 година и е момента е на 3 години. Виждали сме малката принцеса неведнъж из клиповете на Криско. Второто им дете Даниел е на малко повече от година, но фенове твърдят, че семейството не го е показало нито веднъж.

Цвети бе така смела да сподели, че отдава успеха си в отглеждането на децата на добрата си организация. След това изказване красавицата моментално бе нападната от разярена почитателка, според която 24 часа просто не стигат, още повече, когато имаш две деца.

"Много ви моля, спрете да лъжете всички, че никой не ви помага. Добре, за децата може и да не ви помагат, но 1005 някой друг готви, чисти и пере.", възмущава се последователка.

Цвети категорично отрече да получава помощ, но пък нейни защитнички посочиха, че отглеждането на две деца и справянето с домакинската работа не е невъзможно.

И все пак запомнете, че няма нищо лошо да не успявате да се справите сами всеки път. Не се страхувайте да поискате помощ, когато ви е трудно. За да сме пълноценни майки трябва да грижим най-напред за себе си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay