Какво казва цветът на ноктите ви за вас

Какво казва цветът на ноктите ви за вас

Лакирането на ноктите ни е един от най-лесните начини да изразим себе си. Лакът може лесно да се нанася и премахва, можем да изберем да носим най-новите тенденции и можем да го променяме колкото искаме. Но въпреки че имаме много цветни опции, обикновено имаме личен любимец за ноктите си, който отговаря на нашата личност или настроение.

Ето какво казва цветът на ноктите ви за вас: 

1. Червено

Червените нокти показват, че сте страстни. Можете също така да бъдете малко агресивни и емоционални. Това също е смел цвят, което означава, че обичате да показвате увереност или доминиране. Не се страхувате да бъдете бляскави и всички погледи да бъдат във вас. 

2. Розово

Носенето на розов лак издава женствена атмосфера, която може да бъде част от лекота, търсене на забавление. Вероятно сте интуитивни и не обичате да се съобразявате със социалните норми. Ако носите светло розов лак, може да сте амбициозни и ориентирани към кариерата.

3. Оранжево

Дръзки и импулсивни може да са първите неща, които ви описват, ако имате оранжеви нокти. Това е цвят, който е пълен с топлина и енергия и често се свързва с ентусиазъм и креативност. Не ви интересува какво мислят другите за вас и определено знаете как да се забавлявате.

4. Лилаво

Ако харесвате лилаво на ноктите си, това може да е част от вас, изразяваща вашата въображаема и творческа страна. Лилавото също се свързва с кралски особи и благородство, заедно с увереност и индивидуалност. Може да искате да носите лилави нокти, когато искате да изразите някои чувствени или мистериозни вибрации.

5. Синьо

Синьото се свързва със спокойствие, но когато говорим за лак, това може да е различна история. Носенето на син лак за нокти, особено по-ярките нюанси, показва, че сте забавни и вълнуващи. Това показва вашата приятелска, младежка аура и вашата отвореност да опитате нови неща.

6. Черно

Всички знаем, че черните нокти се свързват с бунтарството, но това не е всичко. Ако обичате да носите черен лак, вие сте креативна личност, която обича да мисли извън кутията. Бихте могли да бъдете авторитетен и сериозен човек, но може и да сте малко смел. В крайна сметка черните нокти не са за всеки. 

7. Неонови

Искате внимание и не се страхувате да го покажете. Вие сте безстрашни, енергични и обичате партитата. Обичате да бъдете в центъра на вниманието и лесно можете да започнете разговори, дори с непознати. Неоновите цветове могат да варират от лимонено зелено до ярко розово и всъщност няма правилен или грешен начин за правене на неонови нокти, което ви дава повече място за изследване на вашата творческа страна.

8. Нюд

Хората, които обичат нюд маникюрите, не са особено сигурни. Някои може да го възприемат като твърде обикновен, защото цветът може да не се откроява особено много, но всъщност изглежда доста елегантен. Той също така посочва, че сте прям и сигурен човек.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay