Новият тренд в маникюра е в стил "корейски руж"

Новият тренд в маникюра е в стил "корейски руж"
TikTok

Това, в което можем да сме сигурни по отношение на маникюра е, че докато лакът на ноктите ни израстне, то той вече ще е станал демоде. Новите тенденции при ноктите се менят през няколко седмици, но това не е непременно лошо - колкото повече възможности за избор, толкова по-добре.

Истината е, че в последно време TikTok успешно налага новите трендове в маникюра. Новата тенденция "корейски руж" определено е последен писък на социалната мрежа и наподобява специфичния начин, по който корейките нанасят червило на устните си - наситено във вътрешната част и по-бледо във външната.

Макар да сме почитатели на класиките в маникюра, а именно нюд ноктите или пък наситеното червено, то се оказва, че можем да имаме комбинация между двете, при това доста успешна.

"Корейският руж" е точно толкова буквален, колкото звучи. Сякаш нанасяме руж, само че на ноктите. За да се сдобиете с тази визия, няма да ви е необходимо кой знае какво. Можете спокойно да заложите на продукти, които вече имате у дома.

Основата трябва да е бежова или розова. След като я нанесете, можете да се отправите към съществената част - ружа. За да придобиете този цветен оттенък в средата на нокътя, нанесете лак в розов тон или истински руж. Ключово значение тук има четката - тя трябва да е малка, подобна на четка за нансяне на сенки за очи.

Нанесете ружа в центъра на ноктите си, докато лакът е все още лепкав, за да извлечете най-наситения му цвят. Изчакайте да изсъхне добре и запчатайте с прозрачен топ лак, за да прибавите допълнителен блясък и да фиксирате добре новия си тренди маникюр.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay