Прозрачният френски маникюр е най-новата тенденция в ноктите

Новите трендове в маникюра сякаш се появяват през ден и с всеки следващ стават все по-интересни и необичайни. Вероятно си имате любими видове маникюр, с които залагате на сигурно, но сега е време да ви представим последният писък в тенденциите при ноктите.

Това е стъкленият френски маникюр, който е страхотна алтернатива на вечната класика. За разлика от обикновената версия, стъкленият френски маниюр включва цветна основа и прозрачен типс/накрайник. Този маникюр добавя фина дължина на ноктите, точно като традиционната версия.

Но ако напълно изчистеният вид не е за вас, можете да добавите слой от полупрозрачен цвят, да добавите скъпоценни камъни или да поставите цветчета или други фигурки по нокътя.

Стъклените френски нокти се правят с помощта на прозрачни, акрилни нокти или гел накрайници. След като залепите акрилния нокът към вашите естествени нокти, боядисайте точно над мястото, където би бил вашият естествен нокът (или под акрилния нокът, в зависимост от вида, който искате да постигнете) с фин розов нюанс, оставяйки краищата открити. След това добавете прозрачен слой, за да фиксирате боята на място и да омекотите краищата на нокътя.

Фината дължина, съчетана с телесен, нежен цвят, съответстващ на кожата, създава визия, която изглежда модерна и приятна за гледане през следващите няколко седмици!

Добавянето на щипка блясък също няма да ви навреди. Можете да завършите вашия френски стъклен маникюр със слой брокатен лак. Не пречи и да добавите декорации към нокътя за допълнителна екстравагантност. Това могат да бъдат малки сребърни мъниста, камъчета или изкуствени перли към стъклените нокти. 

А вие коя версия на френския маникюр предпочитате - класическата или стъклената?

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay