Мари Константин вече е готова да посрещне новия член на семейството

Мари Константин вече е готова да посрещне новия член на семейството

Гала и нейната дъщеря Мари Константин очакват с нетърпение пристигането на новия член на семейството. Мари-Константин е в деветия месец от бременността си и скоро ще стане майка за първи път. Бъдещите баба и внучка нямат търпение да посрещнат момиченцето, което ще носи частица от името на баба си, родено в Плевен като Галя.

Мари Константин, следвайки стъпките на майка си, се подготвя за пристигането на бебето, като прави основен ремонт в къщата си в покрайнините на София. Ремонтните дейности включват дори смяна на фолиото върху плочките в нейния плувен басейн. Стаята на бебето, от друга страна, е ремонтирана лично от нейния партньор и баща на детето, Константин - рекламист и син на актрисата Деляна Маркова, известна още като Джуджи. Двойката е заедно повече от десетилетие, въпреки че все още не са сключили брак.

Въпреки липсата на сватбена халка, двамата живеят щастливо заедно, първоначално в апартамент в центъра на София, преди да се преместят в сегашната си къща преди две години. Новото им жилище разполага с уютна всекидневна с камина и просторен двор, където Мари-Константин, подобно на майка си, се занимава със собствена градина, отглеждайки разнообразие от зеленчуци, плодове и билки от разсад.

По време на бременността си Мари Константин е внимателна относно диетата и начина си на живот, като често си почива на дивана и следва препоръчителния режим за задържане. Майка ѝ, Гала, я подкрепя през целия процес, като изпълнява различни задачи като пазаруване, сглобяване на мебели за детската стая и приготвяне на любимите ястия на Мари-Константин, като качамак и пиле с грах.

Гала изразява вълнението си да бъде близо до дъщеря си в този специален момент от живота ѝ и не се колебае да бъде наричана баба. Въпреки че изпитва известно неудобство от факта, че все още не е присъствала на първия учебен ден на МариКонстантин, тя се надява да бъде до нея в още по-важни етапи от живота на една жена.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay