Меган Фокс с цензура върху татуировките

Списание Grazia изтри един от мастилените надписи на актрисата

Меган Фокс е една от най-горещите дами в Холивуд и едва ли се нуждае от особени разкрасителни манипулации. От френското издание на списание Grazia обаче решават да променят имиджа на звездата.

Откриваме палавата лисичка Меган Фокс на корицата на Grazia без една от татуировките ѝ. Изписаният с мастило цитат от Ницше по гърба ѝ загадъчно е изчезнал. И тук съзираме вълшебната намеса на Photoshop. Неведнъж сме ви разказвали за чудодейните сили на програмата, която подмладява звездите, реже пръсти, а понякога и глави.

Фокс позира с изключително изрязана рокля в бяло и черно, разкриваща красивите извивки на тялото ѝ. Показана е татуировката с думите на Шекспир, "
We will all laugh at gilded butterflies", но словата на немския философ Ницше: "And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music", явно не са се харесали на редакторите.

Безумието продължава на една от следващите страници на списанието, където е публикувана снимката от корицата, само че този път мастилените надписи са си на мястото.

За разлика от Grazia, модна къща Armani нямат нищо против мастилените надписи на Меган, която е тяхно рекламно лице.

Меган Фокс с цензура върху татуировките

Звздата от "Трансформърс" е горда притежателка на осем татуировки по цялото си тяло. Преди време обаче разкри, че иска да премахне една от тях. Става дума за тази с лика на Мерилин Монро върху едната ѝ ръка, тъй като смята, че изображението на починал човек носи много негативна енергия.

41 9
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 17.04.2012|15:36
Меган тотално не прилича на себе си след всички пластики на носа...
7
Не е посочен 17.04.2012|09:56
не ги харесвам изобщо татусите,а за жена два пъти
6
Не е посочен 17.04.2012|09:56
така е наистина!
5
Не е посочен 17.04.2012|09:45
Това с татуирането на цели абзаци по тялото, никак не ми допада.Изглежда ми като прочитна книга, а е толкова хубава жена, татусите само я загрозяват.
4
Не е посочен 17.04.2012|09:43
Фотошопът е голяма работа и стана все по често използвана практика за прикриване на несъвършенства, но номерът с татуировката, която ту я има ту я няма наистина е абсурден.
3
Не е посочен 17.04.2012|08:38
Хахахах може би са искали да покажат колко са добри с Фотошопа. :) Виждам, че грешката, за която са комнтирали дамите преди мен е поправена...
2
Не е посочен 16.04.2012|15:29
!!!! ".....ДРЕВНОГРЪЦКИЯТ ФИЛОСОФ НИЦШЕ...." !!!!!! ХЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙ,РЕДАКТОРИ !!!! ПРЕДИ ДА НАПИШЕТЕ НЕЩО ПОНЕ СИ НАПРАВЕТЕ ТРУДА ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЧЕ МНОГО ЧЕСТО ВИ СЕ СЛУЧВА ДА ПРАВИТЕ ГАФОВЕ С ИНФОРМАЦИЯТА В СТАТИИИТЕ ВИ !!!!!!!!!!!
1
Не е посочен 16.04.2012|11:53
Това за драсканиците по гърба на девойката го разбрахме, но не става ясно в статията дали татуираната женица си мисли, че Ницше е древногръцки философ или самите вие стигнахте до това прозрение?
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay