Михаела Филева ще бъде треньор в "Гласът на България"

Михаела Филева ще бъде треньор в "Гласът на България"

Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални таланти - Михаела Филева - ще се присъедини към звездния състав от треньори в шестото издание на "Гласът на България" през пролетта на 2019 г.

28-годишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от червените столове в търсене на най-добрия глас на България редом до любимите на цялата страна треньори - музикантът и продуцент Графа, рок легендата Иван Лечев и поп-фолк дивата Камелия.

"Познавам Михаела като музикант и вярвам, че нейната лична история и енергията, която излъчва, ще вдъхновят младите талантите да покажат най-доброто от себе си на сцената на "Гласът на България" и ще им помогне да повярват в мечтите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите", коментира носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

Награждаваната четири пъти за "БГ изпълнителка на годината" Михаела Филева сподели вълнението си от новата роля:

"Впускам се в това предизвикателство с огромна емоция и ще се опитам да бъда максимално полезна за талантите. Не беше толкова отдавна времето, в което бях "от другата страна", и знам точно какво е усещането, какви са притесненията, несигурностите  и емоциите на участниците. Знам и как могат да бъдат преодолени".

Водещи на шоуто отново ще бъдат Pavell & Venci Venc". В новия сезон ще има промени в регламента, а победителят ще получи награда от 50 000 лева. Тази есен над 3500 певци от различни краища на света се явиха на предварителните кастинги, като най-добрите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на "кастингите на тъмно".

Източник: dir.bg

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay