3 атрактивни начина да носите рокля с високи ботуши

3 атрактивни начина да носите рокля с високи ботуши

Докато през лятото носехме само сандали чели, то сега ни идват много идеи свързани с комбинациите между облекла и обувки. През есента имам възможността да комбинираме различни елементи от тоалетите си по разнообразни начини. И тъй кат все още не е прекалено хладно навън бихме могли да носим рокли, съчетавайки ги с елегантни боти или ботуши.

Разглеждайки социалните мрежи, се натъкнахме на няколко интересни предложения за носене на рокля с високи ботуши и освен, че нямаме търпение да ги изпробваме, решихме да ги споделим и с вас. Съчетавайки най-емблематичната женска дреха, а именно роклята, тези тоалети са елегантни и женствени, но същевременно са удобни и топли.

3 атрактивни начина да носите рокля с високи ботуши

Първото ни предложение е доста нестандартно. То е от модното гуру Уенди Нгуен, която винаги ни изненадва с нещо впечатляващо. С случая тя е облякла дълга червена рокля с цепка в съчетание с черни ботуши до коляното. Обикновено бихме носили подобен тип рокли с обувки на тънък ток, но сега определено ще вземем пример от Уенди. Комбинацията от черно и червено е класическа и напълно отговаря на хладния, но красив сезон.

3 атрактивни начина да носите рокля с високи ботуши

Следващата визия отново е от Уенди, но този път тя избира да носи не чак толкова класически вариант на рокля. Тази е тип широк пуловер и е много актуална през този сезон. Моделът е избрал ярък лилав нюанс, който е съчетала с разкошни ботуши в цвят горчица. Обувките са решени в животински принт, който е водещ тренд в момента.

3 атрактивни начина да носите рокля с високи ботуши

Тоалетът е подходящ за всекидневна разходка навън, но същевременно е много стилен и бихме го носили в офиса или по време на брънч с приятелки.

Тъй като есента се характеризира с топли тонове и дълги плетени жилетки избрахме трета визия, вдъхновена именно от тези елементи. То е от профила на Мария Визуете, който изобилства от топли есенни цветове и разкошни тоалети. Тя съчетава страхотните високи ботуши с рокля с колан, която е широка в горната си част и стеснена надолу.

3 атрактивни начина да носите рокля с високи ботуши

Ботушите са с височина малко под коляното. Тоалетът е на два слоя като е завършен с дълга жилетка и елегантна бяла чанта. Представяме си тоалета и с елегантно палто в неуралeн цвят, което би била чудесна комбинация за по-хладните дни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay