5-те задължителни елемента в женския гардероб, според Джорджо Армани

5-те задължителни елемента в женския гардероб, според Джорджо Армани

Джорджо Армани е светило в света на модата и един от най-великите дизайнери на всички времена. Той рядко дава интервюта, но пък когато го направи целият свят слуша в захлас. Неговите колекции остават вечни във времето и милиони жени по света мечтаят да носят стилните модели, създадени от неговия бранд. Армани никога не е пестил своите модни съвети, насочени както към мъжете, така и към женското съсловие.

Какви дрехи преобладават в гардероба ви? Някои дами предпочитат основно класически и семпли модели, които лесно се съчетават помежду си подобно на капсулен гардероб. Други пък са шармантни и сред тоалетите им преобладават такива с ярки цветове и нестандартни щампи и десени. Ние можем да кажем, че сме някъде по средата и страним от крайностите.

Но колкото и дрехи да притежава една жена, тя никога няма какво да облече и стои с часове пред гардероба, избирайки измежду стотиците артикули в него. Явно нещо ни липсва, но никога не можем да разберем точно какво.

Може би точно Джорджо Армани е нашият отговор. През ръцете му са минали хиляди модели, кройки и материи и той би бил наясно какво е необходимо да имаме в гардероба си, така че той да бъде пълноценен и да ни служи вярно.

Именитият дизайнер определя кои са петте елемента, които задължително трябва да присъстват женския гардероб, а ние сме нетърпеливи да разберем кои са те.

1. Стилно яке

Дизайнерът споделя, че якето е задължителен елемент, както в мъжкия, така и в дамския гардероб. За него якето трябва ада бъде удобно и неангажиращо. Затова Армани препоръчва неструктурираните якета от 80-те години, които са и негова запазена марка.

2. Удобен костюм с панталон

Тези костюми успяха да си прокраднат път и в женските гардероби като смятаме, че това са едни от най-стилните дрехи, които една дама трябва да носи. Разбира се, добре би било да заложите на естествени материи за максимален комфорт.

3. Семпла тениска

Това е елементът, който можете да комбинирате по всевъзможни начини. Изчистената едноцветна тениска може да се използва дори за формални поводи, стига да е съчетана правилно.

4. Женствени блузи

Няма как да пренебрегнем този елемент. Елегантните блузи с къдрици, бухнали ръкави и ефирни детайли са и сред нашите фаворити в гардероба.

5. Дълго палто

Перфектното решение за студения сезон е именно качественото дълго палто, което ще ви предпази от студа, но и ще ви помогне да изглеждате стилно, където и да се намирате!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay