6 неща, които трябва да знаете за белите татуировки

6 неща, които трябва да знаете за белите татуировки

Татуировките с бяло мастило станаха доста популярни през последните години. Но тази форма на боди-арт е много по-деликатна в сравнение с татуировките с черно мастило. Преди да си направите бяла татуировка, добре е да знаете някои факти и да сте сигурни, че напълно ще отговаря на вашите очаквания в бъдеще.

Бихме искали да споделим с вас някои неща, които могат да ви предпазят от разочарование след получаване на татуировка с бяло мастило.

1. Ако ще си правите бяла татуировка, заължително отидете при опитен татуист

Да, това се отнася за всички татуировки. Но татуировките с бяло мастило са много по-трудни за правене. Разреждането на повечето бели мастила отнема известно време и умения, за да се създаде татуировка точно така, както клиентът иска. Освен това е много по-трудно да видите бялото мастило в сравнение с черното, докато го прилагате върху кожата. Не се доверявайте на татуист, който няма опит или прави татуировка с бяло мастило за първи път. 

2. Белите татуировки не изглеждат добре на всеки цвят на кожата

Това е чудесен вариант за хора с по-светла кожа и можете лесно да я скриете с грим в определени ситуации. Но все пак цветът на кожата е определящият фактор за това колко видима ще се окаже татуировката ви. Ако кожата ви е твърде бледа, има шанс татуировката ви почти да не се вижда. 

3. Белите татуировки изискват специален дизайн

Бялото мастило трябва да допълва вашата идея за татуировка, защото не всички дизайни могат да бъдат изпълнени само с този цвят. Освен това, колкото по-проста е идеята, толкова по-вероятно е да изглежда блестящо. Сложните портрети не са толкова добра идея за бяло мастило. Не се колебайте да попитате за мнението на вашия татуист.

4. Белите татуировки обикновено не издържат много дълго време

Всички татуировки избледняват и след определен брой години не изглеждат както в началото. А бялото мастило има тенденцията да променя цвета си по-бързо от другото мастило, тъй като татуировката остарява. Така че има огромна вероятност да трябва да повтаряте татуировката си по-често.

5. Белите татуировки могат да повдигнат повърхността на кожата

Белите татуировки са склонни да накарат кожата ви да се надуе малко повече от татуировките с други цветове. Това се случва, защото мастилото се поставя близо до повърхността на кожата, за да бъде цветът по-видим. Ето защо е важно да обмислите добре дизайна на татуировката.

6. Бялото мастило е по-добро за подчертаване, отколкото за очертаване

Обикновено бялото мастило се използва за подчертаване на други татуировки, защото може да помогне за осигуряване на по-интересна форма. Освен това изглежда впечатляващо за разлика от черното мастило. Така че, има смисъл да добавите това бяло мастило към други дизайни, за да подчертаете други цветове.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay