eMAG пуска Fashion Shop с оферти за над 600 000 артикула дрехи, обувки и аксесоари

eMAG пуска Fashion Shop с оферти за над 600 000 артикула дрехи, обувки и аксесоари

●     Безплатно 30-дневно връщане на продукти, предлагани от eMAG

●     Ексклузивни селекции с отстъпки до 25%

eMAG очаква всички, които искат да обновят гардероба си без усилия, и пуска Fashion Shop с оферти за над 600 000 продукта. Новият "магазин в магазина" на eMAG прави пазаруването още по-лесно и приятно, като клиентите могат да открият желаните продукти въз основа на персоналните си предпочитания, сезона или други критерии.

"Стремим се да предложим на нашите клиенти възможно най-доброто изживяване при пазаруване, затова събрахме всички модни продукти и аксесоари в една зона, където навигацията е лесна и интуитивна. Освен това много от продуктите във Fashion Shop са с опция за безплатна доставка и връщане в рамките на 30 дни. Искаме новият Fashion Shop да бъде идеалната дестинация за тези, които искат да вдъхнат нов живот на своя гардероб", каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

Обувки, спортно облекло и аксесоари са в топ модните поръчки от eMAG

През първото полугодие на тази година най-поръчваните артикули от категория "Мода" в eMAG са мъжки и дамски обувки, тениски, детски обувки и бижута.

eMAG Fashion Shop има ваучерни кампании с отстъпки до 25% за селекции от продукти, обикновено върху определена стойност на количката, и е най-новото допълнение към вече популярните специализирани магазини на платформата. Клиентите могат лесно и бързо да намерят най-подходящите продукти и предложения за своите нужди в Sports Shop, Hair & Makeup Shop, Baby Shop, Toys Shop, Pet Shop и Garden Shop.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay