Анджелина Джоли лице на лятната рекламна кампания на Louis Vuitton

Джоли лице на Louis Vuitton

Анджелина Джоли лице на лятната рекламна кампания на Louis Vuitton

Една от най-големите красавици на Холивуд за всички времена се ще бъде лице на френска дизайнерска къща за $ 10 млн., съобщи в. "Сън”.

Louis Vuitton плаща космическата сума само за две седмици снимки на Анджелина Джоли. 35-годишната актриса, която има 6 деца - 3 осиновени и 3 родени от нея, ще е лицето на модната марка в рекламна кампания, която щяла да обхване целия свят през лятото.

Джоли, която до миналата година бе лице на американската текстилна марка "Сейнт Джон”, наскоро представи и своя марка бижута.

Според "Сън” тя е най-скъпоплатеното лице на Louis Vuitton, макар да не се знае колко са получили от френската компания предшественичките й Дженифър Лопес и Мадона.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.04.2011|10:04
Louis Vuitton - често показван само с абревиатурата LV, е френска компания за луксозна мода и висококачествени кожени изделия, водещ бранд на групировката LVMH. Наложена най-вече с чантите и куфарите си, компанията осъществява успешни сътрудничества със знаменити фигури в маркетинга и дизайна (супермоделът Жизел Бюндхен и дизайнерът Марк Джейкъбс). Името Louis Vuitton е едно от най-уважаваните и познати в световен мащаб в резултат, на което се превръща и в един от най-фалшифицираните луксозни брандове. Също така е и една от най-старите модни къщи в света, основана през 1854г. Продуктите на им се предлагат единствено във фирмените магазини на марката и онлайн, именно с цел запазване на клиента от фалшификации. Сега вече с рекламно лице като Анджелина, ще привлекат още повече почитатели към себе си.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay