Бански на райета

Плажът е най-страхотното място на света и тази фотосесия е в услуга на това твърдение

Историята на бикините, обличани от жените на плажа - или иначе казано, банските - започва през далечната 1946 година. "Бащата” на тази иновация се казва Луи Реард. Той е френски дизайнер, който не е особено известен по онова време, но оставя своята вечна следа в света на модата.

Основният мотив в плажната колекция на бранда Reserved е от 60-те години на миналия век, когато иконичната Бриджит Бардо е показала на голям екран не само завидния си талант, а и идеалната си фигура, облечена в изрязан бански. Това лято дизайнерите предлагат на момичетата да изберат своя прелъстяващ бански с класическите триъгълни чашки и щампи с цветовете на плодчетата. Райета, трайбъл мотиви, светли точки на тъмен фон - има за всекиго по нещо.

Концепцията на бранда е продуктите им да бъдат носени в шумни компании и на плажни партита. Основният тип дами, които би трябвало да се заинтересуват от предложенията на Reserved, са уверени в своята красота и държат да бъдат елегантни и модерни, дори да са на плажа. Избраните цветове за колекцията биха си подхождали чудесно с цвета на кожата след няколко посещения на крайбрежната ивица. Слънчеви бани и цветни бански - лято 2012 е в нашата галерия!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 22.06.2012|12:12
Тази година са отново модерни райетата и банските с горнище - триъгълник чашки
3
Не е посочен 22.06.2012|10:47
много стилни и ефектни бански,а и райетата винаги са ми били любими!
2
Не е посочен 21.06.2012|16:48
Готини бански, де да имаше и на лалета ;)
1
Не е посочен 21.06.2012|15:23
как ми се иска сега да съм на плажа
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay